2018-11-14 06:36:11• hírek • Bede Emőke

Decemberben összecsapnak a bajnokok

A Szatmár Megyei Karate Egyesület december 15-én rendhagyó versenyt szervez. Hogy mi adja az esemény különlegességét? Az, hogy ez alkalommal csak a legjobbak lépnek tatamira, hogy összemérjék tudásukat.

A bajnokság helyszíne a Shopping Plazában található Energy SK edzőterme lesz, az eseményen pedig azok a sportolók fognak részt venni, akik a 2018-as év során a legszebb eredményeket érték el. A sportklubok már össze is állították azon karatékák listáját, akik hazai és nemzetközi szintű versenyekről is érmekkel tértek haza, ezzel pedig kiérdemelték, hogy részt vegyenek a legjobbak összecsapásán.
 

A Samuraiul SK Szatmárnémeti szakosztályát a következő sportolók fogják képviselni:Vida Márk, Ardelean Andrea, Crina Nimigean, Nagy Tamás, Groza Kevin, Ienei David, Kereskényi Fanny, Fazakas Magor, Szász Róbert, Olosuteanu Andrei, Dragos Vlad, Magos Róbert Patrick, Circiu Patrick, Mihali Matei, Cucuiet Cezar, Pop Irina, Bonea Yanis. Ezek a karatékák Magos Róbert felkészítésével indulnak a versenyen.
 

Az Okinawa SKa következő sportolókat indítja a kihíváson: Sfara Patric, Variu Gabriel, Chichisan Liviu, Papp Márk, Szabó Patrick, Naghi Edward, Simon Sebastian, Pop Angelo, Rusz Ronny, Marian Alex. A fiatalok edzője: Nyesti Csaba.
 

Az Energy SK sportolói: Gherman Marius, Komáromi Ruxandra, Vlaicu Raul, Balog Alex, Corodan Alexia, Veres Luca. Edzőjük pedig Anzik Arnold.
 

A Samuraiul SK lázári szakosztályának versenyzői: Vida Áron, Conolos Sebastian, Konya Arnold, Conolos Bianca, Vida Ármin, Trif Stelian, Molnár Dániel. Edzők: Filer Iván és Magos Róbert.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: