2016-12-15 10:16:08• hírek • Szatmár.ro

December 16-án tartja a MIK a városi gólyabált

A szervezők népszerűségi versenyt hirdettek a gólyáknak, ez a verseny a Facebookon zajlik.

Több éves kimaradás után tavaly a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés tagjai úgy döntöttek, hogy felelevenítik a hagyományt, miszerint a város iskoláinak gólyái egy közös rendezvényen mérhetik össze tudásukat, kreativitásukat és rátermettségüket. A tavalyi évben megszervezett gólyabál sikere után idén ismét lesz városi gólyabál. Ebben az évben érdekességként szolgál, hogy a Hám János Római Katolikus Teológiai Iskolaközpont, a Református Gimnázium és a Kölcsey Ferenc Főgimnázium diákjaival karöltve kerül megszervezésre a rendezvény.

Helyszínül idén is a NOX Clubot választották, az esemény pedig december 16-án 19 órától veszi kezdetét. A gólyabál tematikája a Karnevál köré összpontosul. A gólyáknak az őrült karneváli hangulathoz kötött próbatételeket kell majd teljesíteniük, mint például: ügyességi feladatok, szituációs játékok és kvízkérdések. A tíz fiatal párosával alkot majd két fős csapatokat, és végül a zsűri pontozása alapján fog eldőlni, hogy ki volt a legkreatívabb, legügyesebb, legrátermettebb. 

A szervezők népszerűségi versenyt hirdettek a gólyáknak, ez a verseny a Facebookon zajlik és az győz, aki a legtöbb kedvelést gyűjti össze a róla készült képre a "Városi Gólyabál 2016" albumban, amely a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés hivatalos Facebook oldalán található. Ezúton is felhívnák a szervezők az olvasók figyelmét, hogy csütörtök estig támogathatják kedvenc gólyájukat egy-egy szavazattal.

A vetélkedőt követően azonban nem ér véget az est: 22 órától a résztvevők egy fergeteges after-partyval folytatják, ahol a hangulatért Dj Justin fog felelni, aki tehetséges fiatal lemezlovas és már ismert a szatmári fiatalok körében. A gólyabálra a belépő mindössze 5 lejbe kerül, amit elővételben a MIK székhelyén (Mihai Viteazu/Rákóczi utca, 10. szám) és a helyszínen is meg lehet majd vásárolni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: