2005-08-04 01:05:27• hírek • Szatmar.ro

Debreceni focisuli

DVSC - Hajduk Split 5-0, Steaua – Shelbourne 4-1, Poli – Juventus 2-2, CFR - Zalgiris 5-1.

A vártnál is jobb eredményt ért el a Loki, a 3-0-s hazai siker után valamelyest nyugodtan várhatta a visszavágót. A 18. másodpercben már megszerezte a vezetést. Bogdanovic visszagurítását Dombi estében középre kanyarított, a teljesen üresen hagyott Halmosihoz, aki 7 méterről kapásból lőtt, a hálóba.

A 22. percben Halmosi szabadrúgását Kerekes két meglepett védő közül 7 méterről csúsztatott a jobb felső sarokba, 0-2, alig pár perc telik el és Bogdanovic beadásából Halmosi 12 méterről futtából kilőtte jobb alsó sarkot, 0-3. A szünet után folytatódik a mérkőzés, egyértelmű a Loki fölénye.

A következő gólig a 75. percig kellett várni, Halmosi beadja a teljesen üresen hagyott Sidibe-nek aki az ötös vonaláról a kapu közepébe passzolt, 0-4. A 93. percben Böőr ívelt középre szögletet, Kiss Zoltán pedig 6 méterről úgy fejelt a jobb felső sarokba, hogy a labda a földről pattant a hálóba, 0-5.

A Hajduk Split bár reménykedett a jó eredményben, 8-0-s összesítéssel távozott a BL selejtezőktől.

Ugyancsak ma játszott a Steaua a Shelbourne ellen, ahol 4-1-el a Steaua jutott tovább, gólszerzők Nicoliţă a 18. percben, V. Iacol a 28. percben, Diniţă a 61. perben és Opriţa a hosszabbításban talált be, az ellenfél a 38. percben tudott szépíteni Byrne révén. A Steaua az idegenben játszott 0-0-s döntetlennel és a hazai 4-1-es győzelemmel, magabiztos játékkal jutott tovább.

A Temesvári Poli barátságos mérkőzésen fogadta a híres olasz csapatot a Juventust, az izgalmas mérkőzés végül 2-2-es döntetlennel zárult. A vezetést a Poli szerezte meg Coman révén a 22. percben, a félidőben maradt az 1-0-s Poli vezetés. A fordulás után a 47. percben Mutu révén kiegyenlített a Juve, majd pár perc múlva a 49. percben Ibrahimovic 11-ből megszerezte a vezetést, végül a 90. percben Paleacu egyenlített ki.

(kép:www.dvsc.hu) 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: