2015-01-14 14:50:59• hírek • MTI

Kyle MacLachlan visszatér a Twin Peaks-sorozat folytatásában

Kyle MacLachlan visszatér Dale Cooper különleges ügynök szerepében a Twin Peaks-kultsorozat folytatásában - értesült a BBC News.

A Showtime csatorna a televíziós kritikusok minapi kaliforniai konferenciáján jelentette be, hogy a színész megjelenik az új tévésorozatban.

"Az erdő legyen veletek" - mondta MacLachlan, miután kifejtette, hogy milyen izgatott a szerep miatt és mennyire örül, hogy visszatérhet "a Twin Peaks csodálatos világába".

Tavaly októberben hozta nyilvánosságra a Showtime, hogy David Lynch folytatja a Twin Peaks-szériát, a kilencvenes évek kultsorozatát. A kilenc epizódból álló új sorozat bemutatása 2016-ban várható, 25 évvel az első széria debütálása után.

Az ABC csatornán futó Twin Peaks 1990-ben és 1991-ben két évadot ért meg. A történetben Dale Cooper (Kyle MacLachlan) FBI-ügynök egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány, Laura Palmer ügyében nyomozott a képzeletbeli, titokzatos Twin Peaks városkában.

A Twin Peaks-sorozat három Golden Globe-díjat kapott, és hatalmas sikert aratott Angelo Badalamenti sorozathoz komponált zenéje is.

Az új széria napjainkban játszódik és "régóta várt válaszokkal" is szolgál majd - közölte még ősszel a Showtime.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: