2016-08-14 17:42:26• hírek • Kocsis Zoltán

Daumtól megkapja a bizalmat Bicfalvi?

Kihirdette a szeptember 4-i Montenegró elleni világbajnoki selejtezőre készülő keretét Christoph Daum. A román válogatott német szövetségi kapitánya igazán komoly meglepetést nem okozott, behívta viszont a nagykárolyi Eric Bicfalvit.

A kerethirdetés igazán komoly meglepetést nem okozott, a júniusi Európa-bajnokságon részt vevő keretből csak a két veterán, Razvan Rat és Lucian Sanmartean, az egyaránt sérült Mihai Pintilii és Denis Alibec, valamint Andrei Prepelita maradt ki. Bekerült viszont a Viitorul két ígérete, Romario Benzar és Razvan Marin, valamint a Steaua nyáron igazolt középpályása, Vlad Achim.

És ott van a keretben a nagykárolyi Eric Bicfalvi is, aki ugyan többször szerepelt már a válogatott keretben, pályára mégis csak egyszer léphetett, még 2014 novemberében. A 28 éves középpályás a nyáron az orosz élvonalbeli Tom Tomszkhoz szerződött, ahol eddig mindhárom bajnoki meccsen pályára lépett (210 percet töltött a pályán) és egy gólt is szerzett.

Az igazi meglepetés azonban ezúttal is elmaradt. Daum a hírek szerint érdeklődött az olasz második osztályban a tavaly a Crotone színeiben 33 meccsen 5 gólt szerző Adrian Stoian (25 éves) illetve a 29 meccsen két gólig jutó Mihai Balasa (21 éves) iránt, de végül nem hívta be őket. Talán megérdemelne némi figyelmet a spanyol második osztályban, az Alcorconban tavaly 27 alkalommal pályára lépő Razvan Ochirosii (27) is....

Íme a szeptember 4-i, Montenegró elleni vb-selejtezőre készülő román keret:
kapusok:
Tatarusanu (Fiorentina), Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra)
védők:: Cristian Sapunaru (Astra), Valerica Gaman (Karabükspor), Vlad Chiriches (Napoli), Cosmin Moti (Ludogorets), Dragos Grigore (Al Sailiya), Alin Tosca (FC Steaua), Alexandru Matel (Dinamo Zágráb), Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Enache (FC Steaua)
középpályások: Vlad Achim (FC Steaua),Eric Bicfalvi (Tom Tomszk), Ovidiu Hoban (Hapoel Be'er Sheva), Razvan Marin (FC Viitorul), Nicolae Stanciu (FC Steaua), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Gabriel Torje (Terek Grozny), Romario Benzar (FC Viitorul), Adrian Popa (FC Steaua)
csatárok: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Deportivo La Coruña), Claudiu Keserü (Ludogorec), Dorin Rotariu (Dinamo)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: