2006-03-09 22:09:46• hírek • Szatmár.ro

Daniel Radcliffe

Meglepő, mit gondol Dan a lányokról, a flörtökről és a csókokról, és milyen humorosan cseveg…

„Örülök, hogy leforgathattam életem első csókját!”

Milliók ismerik, mint Harry Pottert, a varázslótanoncot, ám Daniel Radcliffe (16) magánéletét titokban tartja. A Popcornnak mégis sikerült bepillantást nyernie Daniel szívébe. Meglepő, mit gondol Dan a lányokról, a flörtökről és a csókokról, és milyen lazán és humorosan cseveg…

 

Leicester Square, London. Daniel Radcliffe (16) elegáns, zöld bársony szalonkabátban lépdel a vörös szőnyegen. Kéz a kézben Katie Leunggal, aki a Harry Potter és a Tűz Serlege című filmben első, titkos szerelmét, Cho Changot játssza. A fiú bájosan mosolyog, lazán cseveg a rajongókkal, bókol Katie-nek („Lélegzetelállító!”). Daniel Radcliffe tetőtől talpig úriember! Mikor Harry Potterként átélte első szívdobogtató élményeit és szerelmi csalódását, Daniel a magánéletben is épp így járt: állítólag volt valami a forgatáson közte, és a nála hét évvel idősebb stylistja, Amy Byrne között. Találkoztak a lány lakásában, a fiú pedig még be is mutatta a szüleinek. Aztán a szakítás – mindennek vége! De erről Daniel nem akar beszélni. Helyette inkább más, szívét felkavaró meglepetésekkel rukkol elő…

– Te vagy a világ legsikeresebb tinédzsere. 7000 rajongó várt a Tűz Serlege londoni bemutatója előtt az esőben, csak hogy láthasson téged. Nem szenved emiatt az ember nagyzási hóbortban?

– Hé, én még mindig ugyanaz a srác vagyok, akinek véletlenül olyan nagy szerencséje volt, hogy eljátszhatta Harry Pottert! Természetesen nagyszerű, hogy ennyi ember szeret és csodál, de ettől még nem érzem magam nagy sztárnak. Semmi okom, hogy arrogáns legyek. Ha két év múlva megszerzem a jogosítványomat, még nem fogok venni magamnak egy Ferrari-flottát! (nevet)

– Mi változott meg a magánéletedben a legutóbbi Harry Potter-film óta?

– Tizenhat éves lettem! Ha Angliában élsz, ez azt jelenti, hogy ettől kezdve szabadon szeretkezhetsz, játszhatsz a lottón, és a szüleid beleegyezésével akár meg is házasodhatsz! Nem kell megijedni, nem akarok senkit feleségül venni, de a lottóra már nagyon régóta várok!

– Lottózol? Komolyan? Hiszen máris multimilliomos vagy. A teljes vagyonodat 15 millió euróra taksálják…

– Soha nem érdekelt a pénz. Azt sem tudom pontosan, mennyi van a számlámon. Csak a poén kedvéért játszom. Ráadásul most a lányok sokkal jobban foglalkoztatnak.

– Ki után epekedsz?

– Scarlett Johansson hihetetlenül szép, és mindennek a tetejébe még nagyszerű színésznő is! Natalie Portman is nagyon király.

– S mi a helyzet Amyvel? Miért szakítottatok?

– Jó barátok vagyunk, vége a bejelentésnek.

– Most szerelmes vagy?

– Nem, most nincs barátnőm. Tag vagyok a Magányos Szívek Klubjában! (nevet)

– Vissza a regényhőshöz: miért támogatod, hogy Harry meghaljon a regénysorozat végén?

– Számomra ez lenne a történet megkoronázó befejezése. Harry egy nagy tragikus hőssé válna, ha feláldozná az életét a Voldemort nagyúrral folytatott küzdelemben. Bocsánat, de minden más befejezés túlságosan szentimentális lenne, és tönkretenné az előző kötetek zseniálisan komor atmoszféráját. A jó és rossz közötti küzdelem minden könyvben egyre drámaibb lesz, ezért remélem nagyon, hogy a hetedik Harry Potter-regényben sem lesz Happy End.

– Azt pletykálják, hogy már rég aláírtad, hogy te leszel akkor is Harry Potter megtestesítője…

– Ki mondja ezt? Természetesen minden filmnél új szerződést kell aláírnom, és mindig döntenem kell. Minden „Harry Potter” film ugyanis azt jelenti, hogy fél éven keresztül nagyon keményen kell dolgoznunk, hétvégén magolhatunk a sulira, és vég nélküli a sok betartani való határidő – ez van az egyik oldalon. Másrészről viszont a forgatás rengeteg örömet okoz, és teli van izgalmas kihívásokkal. Ha csak arra gondolok, mi vár rám az ötödik és hatodik részben… (titokzatosan mosolyog)

– A szerelmi jelenetekre célzol?

– Igen, alig várom már, hogy megcsókolhassak egy lányt a kamera előtt! De az első filmes csókom nem egy Potter-filmben csattan el, hanem a December Boys című eposzban, amit nem rég fejeztünk be, és amelyben egyébként egy árva fiút játszom.

– Szeretted volna megcsókolni Katie Leungot a Tűz Serlegében, mint ahogy azt eredetileg tervezték?

– Igen, nagyon csalódott voltam. Másrészről viszont a jelenet csók nélkül is elég romantikus lett. Élveztem, hogy félénk tinisrácot játszhatok, akinek fogalma sincs arról, hogyan kell egy lánnyal beszélni. Alapvetően ezt az érzést egyébként én is ismerem. Az ilyen jeleneteknél erős érzelmek jönnek elő belőlem.

– A lányokon kívül van más gyengéd is?

– Jár a szám, mint a kacsa feneke! Komolyan! Elvileg minden iskolai bizonyítványomban benne van, hogy „Danielnek meg kellene tanulni, befogni a száját!” Mindig hadarok, ha izgatott vagyok. Ezzel folyton felbosszantom a tanárokat.

– Utolsó kérdés: A híres fürdős jelenetben tényleg meztelen voltál?

– (nevet) Bocsánat, de ezt nem fogom elárulni. Ezt a titkot csak Harry és én ismerjük!

Egy varázslatos trió:

Emma Watson, Daniel Radcliffe és Rupert Grint (balról) a magánéletben is nagyon jól kijön egymással.

Amikor a 15 éves lányt megkérdezték, szerelmes-e, azt válaszolta: „Nagyon szeretnék, de teljesen teli van a naptáram!”

Rupert (17) is ködösít: „Sajnos pillanatnyilag nincs időm a lányokra, épp a jogosítványomat teszem le!”

Forrás: Figyuzz.hu Fotók: www.danradcliffe.co.uk

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: