2013-12-16 09:36:50• hírek • Blikk.hu

Danics Dóra az első női X-Faktor-győztes

Pedig a fiúcsapat mindent bevetett a végső siker érdekében, megvontak maguktól minden földi jót. Ya Ou, Bence, Sziki és Olivér együtt töltötték a felkészülés utolsó éjjelét, nem pedig a kedveseikkel. Pedig Olin kívül - néhány hete szakítottak a szerelmével - mindannyiuknak régóta tartó és komoly kapcsolata van. Bencéék mégis úgy döntöttek, hogy ezt a feszültséggel teli időszakot ezúttal nem a lányok, hanem egymás társaságában töltik, teljes nyugalomban.

Se szex, se alkohol, semmi, ami dorbézolásként elvonná a figyelmüket a felkészülésről a végső megmérettetés előtt. A fiúk, mint az igazi, kőkemény sportolók sokasága, a ráhangolódás ezen szakaszában már nem mártóztak meg a szexualitás édes bűnében, inkább visszafogták magukat, és a számukra ezúttal tökéletes kikapcsolódásra szavaztak. Igaz, Szikiék nem sportolók, esetükben nem az izmuk a fő fegyverük, hanem a hangjuk, amire vigyázniuk kell. Persze a már-már legendásnak mondható fáradtságnak sem tenne jót egy átdorbézolt éjszaka, éppen a legfontosabb nap előtt.

Úgy tudjuk, Bencéék barátnői azonnal megértették, hogy ezen az estén más jellegű elfoglaltságot kell keresniük, mint azt, hogy boldog együttlétben töltsék az órákat kedvesükkel - pedig eddig minden sikerrel megvívott forduló után kedveseik karjában ünnepeltek a fiúk.

- Mindhármunk kedvese már abból értett, ahogy ránk nézett, szavak nélkül is tudták, hogy a szombat éjjelt nem velük töltjük. Megértették, nem is volt ebből semmi  probléma, szerencsére. A srácokkal és a barátnőinkkel is megbeszéltük, hogy ezúttal csak négyen leszünk a Corvin sétányon található lakásban - árulta el Ya Ou.

Az ázsiai felmenőkkel bíró fiatalember szavaihoz Sziki is csatlakozott.

- Szerintem érthető, hogy így döntöttünk, ezúttal ez volt a leghelyesebb választás. Csak négyen akartunk lenni, úgy ráhangolódni a napra. Azért sokáig nem voltunk ébren, mert a hazatérésünk után nem sokkal mindannyian bedőltünk az ágyba, hogy kipihenjük magunkat a vasárnap estére - magyarázta a csapat legtapasztaltabb tagja.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: