2010-10-22 14:06:33• hírek • (x)

Konditeremmel bővül a Primagym kínálata

Nyerjen egy hónapos bérletet a Prymagym hamarosan megnyíló, új konditermébe!

Rohanó világunkban egyre kevesebb időnk jut egészségünk megőrzésére, aminek egyik alapvető feltétele a rendszeres testmozgás. Egyesek a sok munkára fogják, mások az otthoni teendőkre hivatkoznak, amikor arról beszélnek, miért nem edzenek rendszeresebben.

A Primagym most ezeken a bajokon segít: az új, november 5-én megnyitó konditeremben már a férfiak is találnak kedvükre való testmozgást! Míg a feleségek például bodyArt edzésen izzadtatják ki magukból a mérgeket, addig a férjek a konditeremben fejleszthetik izmaikat - a gyerekek pedig a Primagym gyermekudvarában játszhatnak, természetesen felügyelet alatt. Így igazi családi egészségközponttá alakul a Primagym, ahol mindenki megtalálhatja a saját stílusának, testfelépítésének megfelelő mozgást.

A népszerű mozgásközpontban elsősorban a hölgyek találták meg eddig a kedvükre való testmozgást. A konditerem megnyitásával a férfiak felé is nyit a stúdió, melynek felszerelésekor a magas minőségű kondigépek illetve kardio-gépek beszerzésére törekedtek, hogy a vendégek az erőkifejtés mellett aerob mozgással a lehető legjobb eredményeket érhessék el. A konditerem felszerelésekor az is szempont volt, hogy egyszerű, de hatásos gépeket szerezzenek be, melyeket hölgyek és férfiak egyaránt használni tudnak - tudtuk meg a Primagym vezetőjétől és tulajdonosától, Ilyés Ilonától. A 24 gép mellett kézi-súlyzók is a vendégek rendelkezésére állnak majd.


Konditeremmel bővül a Primagym. Kép: illusztráció
Konditeremmel bővül a Primagym. Kép: illusztráció


Az edzéseken természetesen szakember fogja tanácsokkal ellátni a sportolni vágyókat, sőt, a nagyon elszántak személyi edzővel is nekikezdhetnek a zsírégetésnek vagy az izomtömeg növelésének.

A konditerem szomszédságában szintén az izmokat fogják megdolgozni, igaz kicsit másképp: a masszázsszalonban izomlazításra és relaxációs masszázs igénybevételére is lehetőség lesz. Egy biztos: akik már jártak a Primagym leendő masszőrénél, azok csak úgy jellemezték: iszonyatosan jó keze van.

A Primagym új szolgáltatásai november 5-től, péntektől lesznek majd elérhetőek, amikor az érdeklődők egy nyílt nap keretén belül kipróbálhatják a mozgásközpont összes szolgáltatását.

Akiknek felkeltette az érdeklődését a Primagym konditerme, azok már most beszerezhetnek egy-egy hónapra szóló bérletet, csak játszaniuk kell legújabb nyereményjátékunkon. A Szatmár.ro három darab, egy hónapra szóló konditerem-bérletet sorsol ki azok között, akik helyesen válaszolnak a következő kérdésre: Milyen mozgás-formákkal várja a Prymagym az ügyfeleit? Kérjük, legalább három edzésmódot soroljanak fel! Segítséget  a Primagym oldalán találhatnak!

A helyes választ tartalmazó e-mail címet a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk, november 4-én, déli 12 óráig. Az e-mailben a játékos pontos neve mellett kérjük feltüntetni a telefonszámát is, ugyanis a nyerteseket telefonon értesítjük.

Sok sikert kívánunk!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: