2011-07-28 07:28:53• hírek • www.blikk.hu

Damut veréssel fenyegetik

Összecsaptak a hullámok Damu Roland feje felett. A nehéz anyagi helyzetbe sodródó színésznek ugyanis - amellett, hogy kidobták az albérletből - azzal is szembesülnie kell, hogy rendszeresen fenyegetik.

Damut lecigányozzák, és azzal rémisztgetik, hogy a sz...t is kiverik belőle, ha összefutnak vele a városban valahol. Egy fórumozó szerint Damu Roland volt barátnője, Palácsik Tímea mellett másik három nőnek, Anikónak, Nikinek és Erikának is tönkretette az életét, s ezért lakolni fog.

- Nem félek attól, hogy megvernek. Ha annyira bátrak, akkor ne névtelenül „üzengessenek" az interneten, hanem küldjenek levelet az e-mail címemre, írják meg, hogy hol és mikor akarnak találkozni velem, s akkor odamegyek - mondta Damu, akitől a Blikk megkérdezte, hogy a korábbi barátnői között voltak-e olyan nevű lányok, akiről az egyik támadója beszélt. - Voltak ilyen nevű barátnőim, de volt Zsuzsa és Piroska is. És akkor mi van!? Egyiküknek sem tettem tönkre az életét. Minden nőt eltartottam. Egyébként pedig gusztustalan dolognak tartom, hogy tök idegen emberek beleszólnak a magánéletembe, és fenyegetőznek. Púpos hátú Rozika fantom néven ne üzengessen nekem senki. Egyébként pedig semmilyen atrocitás nem ért eddig. Sőt rendszeresen odajönnek hozzám az emberek az utcán, hogy biztassanak és elmondják, biztosak abban, hogy nem követtem el azt, amivel megvádoltak.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: