2016-04-01 08:20:46• hírek • Blikk.hu

Damu felesége mindent eladott, hogy enni tudjanak

Damu Edina (40) és édesanyja, Ica néni (68) kétségbeesve mesélte a Blikknek, a napokban már hétköznapi tárgyaikat is pénzzé kellett tenniük, hogy enni tudjanak valamit, olyannyira a tönk szélén állnak.

Damu Roland színész felesége a háztartást tizedelte meg, tányérokat, poharakat és kerti eszközöket, gereblyét, lapátot, ásót vitt az ószereshez, hogy egy kis pénzhez jusson. Sokra nem számítottak, és nem is kaptak, a kereskedő mindösszetizenötezer forintot adott a tárgyakért, ami viszont minden bizonnyal csak néhány napra elegendő a várandós asszonynak és idős édesanyjának.

Edináék érdi otthonában valóban elkeserítő a látvány. Folyamatosan épül le a ház, omladozik a vakolat, a falakon már korábban leakasztott és eladott képek helye fehérlik. Már csak néhány tányér maradt a háztartásban, pont annyi, amennyi nekik elég.

- Roland két hónapja egy fillért sem adott haza, így nincs mit ennünk az édesanyámmal. Nem hiszem, hogy ezt érdemeljük, ha már az nem érdekli, hogy én éhezem, legalább a pocakomban lakó babára gondolhatna, aki az ő kislánya - sírta el magát az édesanyjához bújva Edina.

 

Látszik, az alkoholgondokkal küzdő nőnek minden fillérre szüksége van, hiszen a jelenlegi helyzet szerint hamarosan kikapcsolják a gázt és a villanyt a házban.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: