2010-11-24 10:08:47• hírek • Blikk

Damu egy hotelben is terrorizálta kedvesét

Nem most először kellett elszenvednie párja erőszakosságát Damu Roland volt jegyesének, Tímea többször is elpanaszolta, megütötte, durván bánt vele. A Blikk egy újabb esetről szerzett tudomást, mikor a színész igazi vadállatként viselkedett.

Amint azt már megírtuk, a napokban a lány, már jóval szakításuk után, a színész lakására ment a holmijáért, ahonnan véresen, zokogva menekült. Állítása szerint Damu megverte és megerőszakolta, ezért a színész előzetes letartóztatásban van.

A Blikk most egy újabb esetről szerzett tudomást, ami idén történt egy ráckevei szállodában. A munkatársak elmondása szerint a pár egy ott töltött éjszaka során csapott botrányt, az éjszaka csendjét a szobájukból kiszűrődő ordítozás verte fel, s a lány, aki nem lehetett más, mint Tímea, zokogva rohant el az éj közepén.

- Nagyjából egy éve a barátnőjével járt nálunk, akkor az éjszaka fulladt botrányba - mesélte a hotel egyik alkalmazottja. - Nem tudjuk, min tört ki a veszekedés, mindenesetre a lány zokogva rohant el az éjszaka közepén. Pontosan nem tudhatjuk, mi történt, de tettlegességig fajulhatott a dolog, mert a lány nagyon zaklatottan szaladt le a recepcióra, taxit hívott, de annyira félt, hogy a csomagszobában bújt el. Damu pár órával később, egyedül távozott.

A szálloda munkatársai nem tudták azonosítani a barátnőt, de csak Tímea lehetett az, hiszen már együtt voltak. A színész idén májusban újabb botrányt csapott ugyanabban a hotelben, ráadásul Tímea társaságában.

- Damu egy szombati napon jött el hozzánk, és a wellness-szolgáltatásainkat akarta igénybe venni - mondta a hotel egyik alkalmazottja. - Valóban van erre lehetőség, hogy egynapos program keretében a vendég élvezhesse a szálloda wellnessrészlegét, amihez egy ebéd is tartozik. Persze nem ingyen, a szolgáltatások igénybevételéért 2500 forintot kértünk.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Roland újabb titkára derült fény
Damu Roland a ráckevei szállodában éjszaka balhézott;
most barátnője múlt heti bántalmazása miatt előzetesben van


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: