2010-11-19 09:26:58• hírek • Blikk

Damu barátnője kórházba került

Újabb sokkoló botrányba keveredett Damu Roland (36). A Jóban Rossz­ban színészét bántalmazással és nemi erőszakkal gyanúsítja volt barátnője, Palácsik Tímea, aki a Blikk információi szerint feljelentést tett ellene - így Damut bevitték a XIII. kerületi rendőrségre.

A köztudottan hirtelen természetű színész volt kedvesét rendőrségi információink szerint mentővel szállították kórházba, hogy ellássák a sérüléseit, lapunk azonban úgy tudja, hogy bár a látlelet vétele közben könnyű sérülés nyomait megtalálták az orvosok, de durva nemi erőszakra utaló jeleket nem. Információink szerint Damu lakásában házkutatást tartott a rendőrség, és csak este kezdődött a kihallgatása, addig egy előállítóhelyiségben várt.

A XIII. kerületi rendőrkapitányság eljárást indított súlyos testi sértés kísérletének vétsége miatt egy 36 éves férfi ellen. A férfi november 17-én 20 óra körül az angyalföldi lakására felment a volt barátnőjével, majd ott feltehetően több alkalommal bántalmazta a sértettet, aki segítségért kiabált. Ezt követően a férfi megfenyegette, majd elengedte a nőt, aki a portán taxit kért, és hazament. Felhívta egy barátját, aki szólt a mentőknek. A 28 éves nőt kórházba szállították, onnan értesítette a rendőrséget, és feljelentést tett. A férfit a rendőrök az otthonából állították elő - tudtuk meg a BRFK kommunikációs osztályán.

Úgy tudjuk, a helyszíni szemle után Damut a Tolnai Lajos utcában lévő BRFK épületébe vitték, ahol az ifjúságvédelmi osztály foglalkozik az erőszakos közösülésekkel. Késő este a színészt meggyanúsították erőszakos közösülés bűntettével, őrizetbe vették, majd átszállították a Gyorskocsi utcába. Damu panasszal élt a gyanúsítás ellen, és hazugságvizsgálatot kért.

A sorozatsztár angyalföldi lakásában tegnap kora reggel óta helyszíneltek a rendőrök. A szomszédokat már hajnali egy órakor kikérdezték.

- Van itt egy lakása, de szerintem inkább csak kéjlaknak használta. Ezt abból gondolom, hogy ritkán járt itt - mondta a Blikknek az egyik szomszéd.

Volt barátnője, a szépségversenyeken is feltűnő Tímea mellett azonban úgy tűnt, mintha jó útra tért volna, hiszen idén augusztusra már az esküvőjüket tervezték. A lakodalomból nem lett semmi, azóta pedig informá­cióink szerint se veled, se nélküled kapcsolatban éltek. A színész újabb brutális tettére talán az is okot adhatott, hogy egy informátorunk szerint az alkohollal is problémái vannak. A TV2 úgy döntött, megválik tőle.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Elmúlt A Mr. és Mrs. forgatásán még kéz a kézben ültek szorosan egymás mellett
Elmúlt A Mr. és Mrs. forgatásán még kéz a kézben ültek szorosan egymás mellett


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: