2012-11-28 07:53:25• hírek • Blikk.hu

Damu Roland még 3 évet kaphat

Damu Roland hamarabb kerülhet ismét - testi sértés kísérlete miatt folyamatban lévő büntetőügyében - vádlottak padjára, mint a börtönből jutalomkimenőre.

A színészt volt barátnője, Palácsik Tímea fogva tartásáért és szexuális bántalmazásáért ítélték el 4,5 évre, de egy a lezárt eljárásból vádkiterjesztés értesítésének elmaradása miatt elkülönített büntetőügye csak most kezdődik. Ez azt jelenti, hogy amikor a vádpontokat kiszélesítette a bíróság, az erről szóló hivatalos papír nem érkezett meg a vádlotthoz.

Damut ebben a hamarosan induló büntetőperben testi sértés kísérletével vádolják: az irat szerint 2010 januárjában megrugdosta Palácsik Tímeát, majd kikényszerítette, hogy az orvosoknak azt mondják: biciklisbaleset történt. A Blikk megtudta: hamarosan kezdetét veheti az eljárás, ahol már rabruhában, bilincsben, szíjon vezetve jelenik meg az egykori sorozatsztár, aki azzal védekezik, hogy ekkor sem bántotta kedvesét, aki bringázás közben egyszerűen elesett, így sértette meg a lábát.

A színésznek nagy szerencséje, hogy ebben az új ügyben büntetlen előéletűnek minősül, mert az iratokban lévő állítólagos megverés néhány hónappal korábban történt, mint az erőszak, amiért Damu mostani büntetését tölti.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: