2018-01-30 07:13:41• hírek • Blikk.hu

Damu Roland hálás, hogy nem hal éhen

 A színészt bántja, hogy nem tud megélni a hivatásából, de szégyent nem érez.

– Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy nem halok éhen és hogy van hol laknom– magyarázta a Story Extra riportjában Damu Roland (43), aki alig egy hete még arról mesélt, hogy tavaly majdnem belehalt az alkoholizmusba. A Jóban rosszban című tévésorozat egykori sztárja tíz hónapja újra szerelmes, és azt állítja, nyolc hónapja az italhoz sem nyúlt.
 

– Nem gondolom azt, hogy szégyen lenne, hogy konyhai kisegítőként dolgozom – magyarázta Damu, de a könnyeivel küszködött, amikor szóba került, hogy nem tud megélni a színészkedésből, mert csak kisebb társulatoktól kap szerepeket. – Nekem valamelyik nagy színházban kellene játszanom, magyar filmekben kellene szerepelnem és műsort kellene vezetnem – jelentette ki a börtönviselt színművész.
 

– Tudomásul kell vennem, hogy ez az időszak most a túlélésről szól. Remélem, nem konyhai kisegítőként fogok megöregedni – sóhajtott Damu és a kamera előtt mondott köszönetet a kedvesének, Jónás Lindának, aki érzékeny, jó embernek tartja Damut. – Mi is szoktunk veszekedni, de elképzelni sem tudom, hogy egy nővel tiszteletlenül viselkedne – mondta Linda, és természetesen Damu múltjára utalt. Ahogy azt korábban megírtuk, a színész négy és fél év letöltendő börtönbüntetést kapott, miután a bíróság bizonyítottnak látta, hogy korábbi barátnőjét, Palácsik Tímeát (most Vajna Tímea) bántalmazta.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: