2010-11-30 10:28:52• hírek • Blikk

Damu szabad, Tímea bosszútól retteg

Nevetve jött ki a börtönből 12 napos előzetes letartóztatás után Damu Roland (36), miután hétfőn a Fővárosi Bíróság megszüntette a fogva tartását.

- Ártatlan vagyok! - kiabálta. - Kiderült az igazság! Ez jelent valamit, hogy 12 nap után kiengedtek. Voltam hétfőn poligráfos vizsgálaton is. Csakis az igazat mondtam. Palácsik Tímea pedig többször belezavarodott a történetébe - hadarta a Jóban Rosszban színésze. Palácsik Timi egyébként egyik közösségi portálon azt írta a napokban az üzenőfalra: „Hamarabb kerülök a koporsóba, mint ahogy azt bárki is gondolná".

A lány ugyan nem tette hozzá, de aligha kérdéses, hogy egykori szerelme, Damu Roland bosszújától retteg, miután a férfit az ő feljelentése nyomán vitték be a rendőrök nemi erőszak gyanújával. Azóta törölte a bejegyzést, információink szerint azonban továbbra is rettegve lép ki az utcára, ám a színész elmondása szerint erre semmi oka.

Nem érzek bosszúvágyat, és nem haragszom rá. Egyszerűen megszűnt számomra létezni. A nemi erőszak és a súlyos testi sértés nagyon komoly vád. Szerencsére azonban a hatóság gyorsan tette a dolgát. Nem tudtam még beszélni a munkaadóimmal, pedig a rágalmak miatt 6 év után kitettek a sorozatból és bemocskolták a Damu nevet - magyarázta Damu Roland, aki könyvet akar írni kálváriájáról.

Mint megírtuk, két hete a színész volt szerelme, Palácsik Tímea feljelentette Damut, hogy megerőszakolta és megverte őt. Úgy tudjuk azonban, hogy erőszakra utaló nyomot nem találtak a nőn. Damu vallomásában azt mondta, féltékenységből támadt rá a volt szerelme, mert éppen szakított vele. A börtön előtt hétfőn családja és új szerelme, Regina várta. Damu, amikor meglátta őket, elsírta magát.

- Nem gondoltam volna, hogy itt lesznek. Amikor mondták a börtönben, hogy „Damu szabadul", azon gondolkoztam, hogy hogyan váltok pénzt, hogy ér tesítsem őket. Teljesen más bent a börtönből látni a dolgokat, mint kint. El se tudom mondani, milyen az, hogy lavórban, más emberek előtt mosakszom, hogy műanyag kanállal eszem, de ami igazán rossz volt, az az 52 órás fogva tartás a Gyorskocsi utcában - tette hozzá a színész, aki állítja, a bosszú juttatta őt a börtönbe, mivel volt szerelmét korábban feljelentette, mert kölcsönadta útlevelét barátnőjének, hogy azzal menjen ki egy külföldi fotózásra.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Ölelés. Regina, Damu új barátnője a színész nyakába ugrott
Ölelés. Regina, Damu új barátnője a színész nyakába ugrott


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: