2011-03-24 11:27:25• hírek • Blikk

Damu Roland anyagi csődben

Annak ellenére, hogy Damu Roland (36) állítását támasztották alá a nemrég elkészült szakértői vélemények - vagyis nem utaltak a nyomok a nemi erőszakra és a súlyos testi sértésre, amellyel volt barátnője P. Tímea (28) meggyanúsította -, egyáltalán nem boldog a színművész.

Mint megtudtuk, színházi szerepei és a nagysikerű sorozat, a TV2-n futó Jóban Rosszban főszerepe nélkül szinte semmi bevétele nincs. Úgy tudjuk, csupán egyetlen szinkronstúdió hitt az ártatlanság vélelmében, és adott lehetőséget Damunak arra, hogy dolgozhasson. Ez a pénz azonban semmire sem elég.

- Amit keresek, az elmegy a gyerektartásokra. Azokat pedig pontosan fizetnem kell, mert nemrégiben, amikor elmaradásom volt, óriási botrányt csapott az egyik gyermekem anyja, kishíján beperelt, ami most tényleg nem hiányzott volna. Kölcsön kellett kérnem, hogy rendezzem a tartozást, különben nagy bajba kerültem volna. Ha nem lennének a barátaim és rokonaim, nem is tudom, mi lenne velem. Éhen is halhatnék. Tudom, hogy egyszer vége lesz, és bebizonyosodik, hogy ok nélkül hurcoltak meg, zártak börtönbe, rúgtak ki és aláztak meg. Csak azt nehéz kivárni, amíg eljön a napja - sopánkodott a Blikknek Damu Roland, aki lyukas óráiban mostanában könyvet ír.

Úgy döntött ugyanis, hogy kiír mindent magából, az elmúlt évek sérelmeit, örömeit, a csalódottságot, az árulást. Azt ígéri, lesznek benne botrányos sztártitkok is, persze csak olyanok, amelyeket személyesen az érintettektől tudott meg.

- Amióta „eltiltottak" a színháztól nem tudtam betenni a lábam, még a nézőtérre sem. Félek, meghasadna a szívem, ha végignéznék egy előadást - mondta Damu, aki a hírek szerint elnyerte egy külföldi film szerepét, éppen azt, aminek castingja kedvéért korábban a rossz idegállapotában még a haját és szemöldökét is levágatta.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


„Az a kevéske, amit keresek, tartásdíjra megy” - Damu Roland (Fotó: Czerkl Gábor)
„Az a kevéske, amit keresek, tartásdíjra megy” - Damu Roland (Fotó: Czerkl Gábor)


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: