2012-03-08 07:47:44• hírek • Blikk.hu

Damu: Félek, kikészítő a bizonytalanság

Damu Roland a volt kedvese, Palácsik Tímea megerőszakolásával, fogva tartásával és bántalmazásával megvádolt színész nem bírta hallgatni védője beszédét: összeroppant, és többször is sírva fakadt a bíróságon.

A bizonytalanságtól a biztos rossz is jobb talán, pedig még a március 20-ra elnapolt ítéletig két hetet ki kell bírnia Damunak anélkül, hogy tudná: a nyarat börtönben tölti-e, vagy szabad maradhat.

– Nem tudom, sikerül-e a kétségek között, pszichiáter vagy nyugtatók szedése nélkül átvészelni ezt az időszakot. Félek, kikészít, felőrli idegeimet a bizonytalanság. Nem akarom megadni az örömet senkinek, hogy összetörve lásson, de nem tudom, meddig bírom cérnával... – sóhajtotta a színész, aki elsőként kedvesét, Jucikát hívta a reggeltől délutánig tartó tárgyalás után a hírrel, hogy nem született döntés.

Az elsőfokú ítéletben 75 iratellenességet, pontatlanságot, tévedést vagy valótlan tényállítást részletezett ötórás védőbeszédében Ruttner György, aki azt mondta: ilyen „fércmunkát", mint ez az ítélet, több évtizedes pályafutása alatt még nem látott. Mivel egyetlen objektív bizonyítékot sem tudott a vád felmutatni, legalábbis elölről kéne kezdeni az egész eljárást.

Szakértőket, szemorvost, fizikust, nőgyógyászt, informatikust, de még pornófilmrendezőt is meg akart hallgatni a bizonyítási eljárásban, amit a bíróság nem engedett. Most! Mert könnyen meglehet, hogy a rengeteg kétely miatt új eljárásra kötelező döntést hoznak majd.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: