2012-05-31 15:23:07• hírek • Póti Orsolya

Művészeti iskolák közös tárlata

A Szatmári Művészeti Iskola és a Téglási „II Rákóczi Ferenc" Művészeti Iskola diákjainak közös kiállítására került sor május 31-én, a Szatmár Megyei Tanács galériájában. A tárlat része a szatmári iskola által szervezett évzáró rendezvénysorozatnak.

Közös képzőművészeti kiállítással várja az érdeklődőket csütörtöktől a Szatmári Művészeti Iskola és a téglási testvériskola a Szatmár Megyei Tanács Galériájában. A tárlat a diákok a 2011-2012-es tanévben készített alkotásait foglalja magába: fotók, festmények és grafikák sokaságát csodálhatják a nézelődők.

A délután 15 órától kezdődő kiállításmegnyitón zenés percekben sem volt hiány, hiszen a szatmári iskola diákjai klasszikus darabokkal örvendeztették meg a résztvevőket. A rendezvényt Varga Mária, a Szatmári Művészeti Iskola sajtóreferense nyitotta meg, aki elsőként köszöntötte a jelenlevőket, majd átadta a szót a meghívottaknak.

Elsőként Csehi Árpád Szabolcs, a Szatmár Megyei Tanács elnöke mondott beszédet. Gratulált a diákoknak, akik idén is nagyszerű alkotásokkal díszítik a Megyei Tanács galériájának falait, és nem utolsósorban a szervező iskoláknak, akik mindent megtesznek a sikeres együttműködés érdekében.

A rendezvényen továbbá jelen volt Deac Mircea, a Művészeti Iskola igazgatója, Kónya László, a Pro Európa Liga szatmári szervezetének elnöke, Dr. Láng László megyei tanácsos, Gergely Csaba, a Szatmári Képzőművészek Egyesületének elnöke. A téglási iskolát Kovácsné Lőrincz Judit művészeti igazgató képviselte.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: