2014-04-22 10:10:51• hírek • Blikk.hu

Daganatot operáltak ki Benkő arcából

Daganatot távolítottak el Benkő László bal szeme alól! Az Omega billentyűse szerencsére a műtét után már jobban van, de jó ­ideig szenvedett az arcán lévő fránya kinövéstől, ami hosszas kezelések ellenére sem múlt el, így végül muszáj volt a műtéti beavatkozás.

– Hónapokkal ezelőtt vettem észre, hogy valami nem stimmel – monda Benkő. – A kinövés sehogyan sem akart eltűnni, nagyon megijedtem, éreztem, hogy ez nem jó, hogy baj van, vagy baj lehet, ha nem megyek sürgősen orvoshoz.

A zenész éppen ezért nem hanyagolta el a dolgot, és jól tette, ugyanis így valóban megelőzte a komolyabb egészségügyi problémát.

– Nem a műtét volt az első lépés. Hosszú ideig kezeltek különböző kenőcsökkel, ám a makacs duzzanatot semmi sem akarta elmulasztani. Amikor ezzel szembesült az orvosom, azt javasolta, cselekedjünk, nehogy elmérgesedjen a helyzet. Tartottam a műtéttől, hiszen mégsem egy kellemes dolog az ilyesmi, de nem volt más választásom, így természetesen beletörődtem, hogy erre van szükségem ahhoz, hogy újra egészséges legyek. Ma már nagyon boldog vagyok, hogy túlvagyok rajta, hiszen minden rendben zajlott.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: