2017-11-25 06:58:23• hírek • Blikk.hu

Dagad a botrány: Balázs után Kis Grófo nevével is visszaéltek

Megdöbbentő dologgal szembesült Sebestyén Balázs: egy cég a hozzájárulása nélkül, nevével és arcával visszaélve próbált eladni egy internetes szolgáltatást, amellyel könnyű pénzkereseti lehetőséget ígérnek az embereknek.

„Most kaptam a hírt, hogy a nevemet használja egy bizonyos cég, ami remek befektetési lehetőséget és gyors meggazdagodást ígér! A hirdetésükben a számba adtak olyan mondatokat, hogy én is kipróbáltam az ő módszerüket, bevált, rengeteget kerestem vele, kihagyhatatlan lehetőségnek beállítva a hirdetést! Senki ne dőljön be nekik, semmi ilyen és ehhez hasonló szerződésem nincs ilyen céggel, ne klikkeljetek és legfőképpen semennyit ne utaljatok vagy fizessetek nekik! – szögezte le Facebook-oldalán Balázs, aki felháborodott a történteken. – Szemét dolog így kicsalni emberekből pénzt!”
 

A Rádió1 műsorvezetője lapunk megkeresésére megerősítette, megteszi a szükséges jogi lépéseket – jó úton járhat, hiszen a hirdetést azóta eltávolították. Ám nem ő volt az egyetlen áldozat, Kis Grófo, a népszerű mulatós­zenész is szerepelt a cég hirdetésében egy másik weboldalon.
 

„Rengetegen támadtak az utóbbi időben, ezért úgy gondoltam, hogy tiszta vizet öntök a pohárba! Bízom abban, hogy ezzel valami jót teszek és sokaknak segíteni tudok...” – idézték Kis Grófót, aki a cikk szerint meggyőződött az oldal hitelességéről, 1500 forintot be is fektetett, amely naponta 20-30 ezer forintnyi tiszta bevételt hoz neki azóta. A zenész azonban állítja, sosem nyilatkozott a cégnek.
 

– A rajongók írtak nekem, hogy látták ezt a hirdetést, és igaz-e? Természetesen nem én nyilatkoztam ezt, és nagyon sajnálom, hogy visszaéltek a nevemmel – mondta Kis Grófo.
 

Beszéltem már egy ügyvéddel is, akivel hamarosan átbeszéljük ezt az ügyet. Örülök, hogy a Balázs is komolyan veszi a dolgot, mert rossz, hogy ilyen hazugsággal csalják ki az emberek pénzét! Jogi lépéseket kell tennünk, mert ez a cég, ha egyszer megtette, megteszi majd újra!
 

Megkerestük a kérdéses céget, miért használják fel ismert emberek arcát reklámjaikhoz, ám lapzártáig nem kaptunk választ.
 

További bulvárcikkekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: