2016-12-08 13:09:42• hírek • Választási hirdetés

Dacian Ciolos támogatja a Nemzeti Liberális Pártot és jelöltjeit

A cél a szavazatok többségének megszerzése és a közös kormányzás december 11. után. Dacian Ciolos közleménye.

Tisztelt állampolgárok,

Túl a reformokon, a kormány amelyet vezetek elkezdett egy más stílusú kormányzást, melynek jellemzői a következők: őszinte, becsületes, átlátható döntéshozatal. Ez egy olyan kormányzás, amit régóta vártam az eddigi vezetőktől, de sajnos eddig sosem kaptuk meg. Szeretném, ha az ország lakói visszanyernék a reményüket és az államba vetett bizalmukat.

Ezért vállaltam el tavaly a miniszterelnöki pozíciót egy független kormányban és elhivatottnak érzem magam, hogy a továbbiakban is irányítsam országunk kormányát.

Ellenben ennél többre van szükség.

Minden, amit létrehoztam, akár pár hónap alatt tönkretehető, ha nem hozzáértő kezekbe kerül. Sajnos azok a lépések, amiket eddig tettünk, még nem visszafordíthatatlanok.

Ezért a következő kormánynak szüksége lesz a politikai támogatásra is.

A Nemzeti Liberális Párt (PNL) egy demokratikus, nagymultú párt, már több mint 140 éve. Egy párt, amit ismerek, egy párt melyben látom, hogy megértette azt, amit az emberek ugyanúgy szeretnének viszontlátni a politikusokban, mint én. Őszinteséget, felkészültséget, és nem olyanokat akik ilyen-olyan büncselekményekbe keverednek.

Az igazi demokrácia azt jelenti, hogy azok kormányoznak, akik megszerzik a parlamenti többséget. a PNL már megerősített abban, hogy szeretnék, ha én folytatnám azt az utat, amit elkezdtem. Előre!

Elköteleztem magam, hogy véghezvigyem a terveim. Az ön szavazata egy válasz lesz erre.

Ez egy olyan választás lesz, ahol az ön szavazatára is szükség lesz, ahol mi mindannyian el kell menjünk szavazni, támogatva így a szabad, felelősségteljes és kompetens kormányzást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: