2008-12-03 00:44:45• hírek • Szatmar.ro

A Logan napjai meg vannak számlálva

 

Bár még mindig jó eladási mutatók jellemzik a Dacia Logant, a Renault már döntött a sorsáról: ideje váltani.

6-8 évente minden autógyártó lecseréli a modelljeit. Ugyanezt fogjuk tenni mi is a Dacia Logannal, ideje az utódjáról gondoskodni - jelentette be Philippe Prevel, a Renault romániai technikai igazgatója.

A 2004-ben piacra bocsátott népszerű népautó lecserélését Prevel egyelőre nem tudta pontosan behatárolni. "A projekt bonyolultságától függően, egy-három évbe telhet, míg kigurul a Logan helyét átvevő modell, de valószínűnek tartom, hogy legkésőbb 2012-re ez be fog következni"-mondta.

 

A modell már kétszer is átesett kisebb módosításokon, azonban ennél lényegesen nagyobb változásokat ígér az autógyártó néhány éven belül. Azt azonban az igazgató megerősítette, hogy az autó megőrzi a Logan legvonzóbb tulajdonságait, nevezetesen a stabilitását és a kedvező árát. Ugyanakkor, szeretnék tovább fejleszteni a modellt, hogy minél szélesebb vásárlói rétegnek feleljen meg.

A gazdasági válság hatásaira kitérve, Prevel elmondta, hogy a Logan követőjének projektjét nem hátrálhatja a válság, ellenkezőleg, a nehéz pénzügyi  helyzet arra ösztökéli az embereket, hogy olcsóbb gépkocsit válasszanak, valamint szem előtt tartsák az autók fogyasztását is. Ilyen szempontból a hibrid autók éppen a magas előállítási költség miatt nem versenyképesek. Lehetségesnek látja, hogy csökkentsék a gépkocsik fogyasztását is.
Dacia Logan

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: