2017-08-31 12:45:07• hírek • (x)

Dacia Dustert nyert a Shopping Pláza egyik vásárlója - Tanulságos történet

Az Irigy Hónaljmirigy és a Royal Team koncertje között tartották meg a tombolasorsolást.

Ünnepnap volt szerda délután a Szatmárnémeti Shopping Plázában. A bevásárlóközpont megnyitása óta a második mega-tombolának szervezték meg ekkor a sorsolását. 2016 decemberének a végén már gazdára talált egy Dacia Duster, augusztus 30-án pedig egy újabb olyan látogató nyert meg egy SUV-ot, aki 100 lej feletti összegért vásárolt a plázában, a nyereményszelvényt pedig helyesen kitöltve dobta a gyűjtőurnába.

De a sorsolás izgalmai előtt még a szórakozásé volt a főszerep. 17 órai kezdettel a magyarországi paródiazenekar, az Irigy Hónaljmirigy lépett a közönség elé. Produkciójuk most is megnevettette a publikumot, akik pedig ismerték a humorral teli szövegeket, együtt énekeltek velük.

Aztán jött a sorsolás: a koncerten résztvevő gyerekből választották ki azokat, akik a pláza boltjai által felajánlott 300-300 lejes vásárlási utalványok nyerteseit kihúzták a sok-sok nyereményszelvény közül. Volt, hogy több nyertest is ki kellett sorsoljanak, ugyanis a kihúzott szelvény nem volt helyesen kitöltve...

A nyertesek: Simoni Raluca Ioana (Bossini), Teusan Mirel (Coccodrillo), Toma Georgiana (Leonardo), Rosianu Gheorghe (Betty Biju), Felder Nicolae (Magenta), Vaida Elisabeta (Monique Fashion), Pop Felicia Dorina (Noriel), Juganaru Claudiu (SensiBlu), Belbe Tamas Peter (Naturalis).

És ugyanez történt a Dacia Duster kisorsolásakor is. Egy fiatalember nevét húzták ki, ám mégsem nyerte meg az autót, mert felületesen töltötte ki a nyereményszelvényt. Ezért egy újabb szelvényt sorsoltak - a batizi Farkas Anca szelvénye pedig megfelelt ahhoz, hogy övé lehessen az autó.

Tanulságot is ígértünk, hát itt van: ha lehetőségünk van egy nyereményjátékban részt venni, s bár nem hiszünk a szerencsénkben, vagy ne töltsük ki a szelvényt, vagy töltsük ki helyesen, odafigyelve - nehogy úgy járjunk, mint az, aki egy új autónak örülhetett volna, ha nem lett volna felületes a szelvény által kért adatok megadásakor.

A napot szerdán a szatmárnéneti Shopping Plázában a Royal Team koncertje zárta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: