2010-03-02 11:38:02• hírek • Póti Orsolya

DJ tanfolyam indul Szatmárnémetiben

Április 1-től a Szatmárnémeti Művészeti Iskola lemezlovas-tanfolyamot indít.

Mircea Deac, a Művészeti Iskola igazgatója a Szatmár.ro-nak elmondta: az intézmény a Hanglemezkiadók Romániai Egyesületének közreműködésével a lemezlovas-képzést indít, elsősorban azoknak, akik már gyakorolják, de még mélyebben szeretnék megismerni a mesterség titkait.

A tanfolyamon Cristofor Chioreanu hangmérnök és Dacian Codreanu a szerzői jogi törvények szakértője, valamint romániai és magyarországi szakemberek fognak órákat tartani, melyeken megosztják véleményüket és tapasztalataikat a képzésen résztvevőkkel.

A három hónapos tanfolyam április elsején kezdődik, a dj.-tanoncok a zenei alapokon kívül többek között a zenei és szerzői jogokkal kapcsolatos fontos tudnivalókat is megtanulhatják. A tanfolyam végén a résztvevők egy, a Szatmári Megyei Tanács, a Kulturális Minisztérium, valamint a Szatmárnémeti Művészeti Iskola által közösen kiadott oklevelet kapnak, amelyet nemzetközileg elismernek. A képzés ára 750 lej, az árban benne van az is, hogy az intézmény rendelkezésre bocsájtja az iskola stúdióját, valamint minden műszaki felszerelést is biztosít. Jelentkezni a Művészeti Iskola székhelyén (Ioan Slavici utca 6 szám), naponta 9-15 óra között lehet, a beiratkozási határidő március 20.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: