2012-09-12 16:26:16• hírek • Szatmar.ro

Csütörtöktől országos vívóbajnokság Szatmárnémetiben

Csütörtökön kezdődik és keddig tart Szatmárnémetiben a korosztályos országos vívóbajnokság. A megmérettetésen természetesen a Sportklub sportolói is részt vesznek - szám szerint 25-en.

A Csipler Sándor Vívóteremben a férfi tőrözők egyéni versenyével kezdődik a bajnokság, majd pénteken a csapatverseny következik. Szombaton és vasárnap a lányoké lesz a főszerep, hasonló sorrendben. Hétfőn és kedden ismét a szebbik nem képviselői mérik össze tudásukat, ezúttal párbajtőrben. A fiúk párbajtőr versenyét nem Szatmárnémetiben, hanem Craiován rendezik majd szeptember 24-25-én.

Ami a Sportklub csapatát illeti, a tőrözők között Bogdan Dascalu, Sebastian Flucuş, File Szabolcs, Bodó Benjámin, Szemák Tamás, Bartók Alpár, Iulian Aldea, Alexandru Ardelean, Evelin Petrisor, Magyar Petra, Varga Anett, Bujer Regina, Erdei Réka, Haidu Adriana, Lazin Alexandra, a párbajtőrözők között pedig Tataran Amalia, Oros Bianca, Veres Gréta, Pop Sandra, Dragusin Oana, Dragusin Teodora, Nagy Csilla, Nagy Tamara, Coste Teodora képviselik majd a hazai színeket.

Ők valamennyien Lengyel Éva, File Szabolcs, Ardeleanu Zsuzsa, Simona Surducan, Dan Şuta, Csiszár Ferenc, Langenbacher István és Nagy Lehel tanítványai.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: