2017-08-29 17:40:09• hírek • Szatmár.ro

Csütörtöktől folytatódik a munka a Decebal hídon

Csütörtöktől folytatódhat a Decebal híd felújítása, miután Kereskényi Gábor polgármester Adrian Albu alpolgármester és Maskulik Csaba városmenedzser jelenlétében újabb megbeszélésre hívta a kivitelező cég képviselőit, a munkafelügyelőt és a terveket készítő mérnököt.

A kezdeti helyszíni szemle után a polgármesteri hivatalban folytatódott a megbeszélés, amelynek a végén abban egyeztek meg a felek, hogy csütörtökön, a tervező által javasolt módosítások alapján ismét elkezdenek dolgozni. Az önkormányzat képviselői kifejtették, remélik, a kivitelező ezúttal valóban betartja az megbeszélt időpontokat, ellenkező esetben jogi lépéseket helyeznek kilátásba. A zilahi Drum Inserv vezetői 27 napot jelöltek meg a munkálatok határidejének.

„A tervezőnek, a kivitelezőnek és a munkafelügyelőnek is jobban össze kell dolgozia a következőkben. Gyorsan és jó minőségű munkát kell végezni, elvégre 2017-et írunk, nem mondhatja azt, hogy nincs megoldás a problémára. Dolgozzanak és fejezzék be azt, amit az eddigiekben műveltek” – fejtette ki Kereskényi Gábor polgármester.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: