2014-11-12 13:14:29• hírek • (x)

Csütörtökön olasz ínyencségekkel vár a La Casa by Gemelli

Hamarosan megnyílik az étterem téli terasza is, ahol akár 60 fős rendezvényeket is lehet szervezni.

A La Casa by Gemelli étterem csütörtökönként Gourmand Food esteket szervez, amelyen különleges ételeket, a nemzetközi konyha remekeit kóstolhatják meg a szatmáriak. Minden csütörtök egy-egy nemzet ételkülönlegességeivel vár - november 13-án 19 órai kezdettel például az olasz konyha ínyencségeit kóstolhatod meg. Két külön menü vár ezen az estén: az egyikben különleges olasz felvágottak és sajtok szerepelnek az előételben, majd a meleg főfogásban a Taglialette Alfredo nevű ínyencséget kóstolhatod meg, desszertként pedig egy avokádó-krémes, erdei gyümölcsös finomságot tehetsz magadévá. A menüt az étterem részéről egy-egy pohár Arezan Cramposie bor egészíti ki.

A második választható menüben tengeri gyümölcsökből készített saláta, tészta a tenger gyümölcseivel és tiramisu vár, a vacsorát pedig a Villa Amprenta Muscat Ottonelje koronázza meg. Valószínűleg bármelyik menüt választjuk az ínyenc falatok estéjén, felejthetetlen íz-élményben lesz részünk.

Amennyiben biztos szeretnél lenni benne, hogy kapsz asztalt az ínyencségek estéjén, jelezd asztalfoglalási igényed a 0752-624451-es vagy a 0749599811-es telefonszámon! Érdemes a jövő heti ínyencségek estéjén is elgondolkodni, ugyanis november 20-án ázsiai étel-különlegességekkel vár a La Casa étterem!

Hamarosan megnyitják a téli teraszt

A Martirilor deportati és a Kölcsey (Iuliu Maniu) utcák kereszteződésében található elegáns étterem a nyári hónapokban rengeteg vendéget vonzott stílusos teraszával. Az ősz beköszöntével az étterem működtetői megkezdték a terasz "téliesítését", ez a munka pedig hamarosan be is fejeződik. Így a kellemes nyári terasz fűthető lesz, a kedvelt étterem pedig egy tágas teremmel bővül, amelyben akár 60 fős családi vagy egyéb rendezvényeket is lehet majd tartani. A terasznak különleges hangulatot ad majd a már megépített kandalló is.

La Casa - télen is látogatható lesz az étterem terasza

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: