2015-12-10 17:05:59• hírek • Szatmár.ro

Csütörtökön nyitott a második Téli Szalon

A Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában január 20-ig tekinthető meg a tárlat.

Csütörtökön 16 órakor kiállítás nyílt a Szatmár Megyei Tanács előterében található képzőművészeti galériában. A Szatmári Képzőművészek Egyesülete rövid időn belül a második téli tematikájú tárlatot nyitja meg: egy héttel ezelőtt a Szatmár Megyei Hagyományos Kultúrát Megőrző és Támogató központ falaira kerültek ki az egyesület tagjainak alkotásai.

A csütörtökön nyitott tárlat viszont jóval bővebb az előzőnél. Összesen 29 képzőművész 79 alkotása tekinthető meg a galériában. A kiállított festmények, grafikák, fényképek vagy éppen szobrok természetesen nem csak a télről szólnak. A tárlat egy lehetőség az alkotóknak, hogy megmutassák legfrissebb munkáikat.

A kiállítók: Angyus Alina, Baráth Csaba Attila, Belánszky Demkó Beáta, Bihari Beatrix Renáta, Bordaş Vasile, Buze Corina, Cherecheş Alexandra, Dragoş Vasile, Estan Ecaterina, Fastus Josef, Foris Ecaterina, Gergely Csaba, Guga Margareta, Gyene Arnold, Hauller Valentina, Keresztesi Mónika, Kóter Vasile, Mák Zsolt, Moldovan Alecsandra, Moldovan Brînduşa, Moldovan Cristina, Ruştiuc Mircea, Sălăjan Cătălin, Silimon Andrea, Simon Andrea, Szodoray Parádi Hajnalka, Tamaşan Dan, Tillinger Stefan, Zilahi Kató Klára.

A tárlat december 10-e és január 20-a között látogatható, természetesen díjmentesen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: