2016-04-14 17:03:58• hírek • Szatmár.ro

Csütörtökön nyílt meg a régió legmodernebb BMW-szalonja

A megnyitó alkalmából április 15-17-én több fantasztikus BMW-modellt is kipróbálhatsz, még egy hibridet is!

A környék legmodernebb BMW bemutatóüzlete és szervize nyitotta meg kapuit ünnepélyes keretek között csütörtökön a Petei (Aurel Vlaicu) út 119. szám alatt.

A showroom kialakítása egy 1,5 milló eurós befektetést igényelt a Group West Motor részéről és gyakorlatilag olyan lett mint az autómárka: kényelmes, modern, ahogy belépünk, máris átjár minket a BMW-életérzés. Mert BMW-t vezetni nem egyszerűen annyit jelent, hogy nagy kényelemben jutunk el A pontból B pontba. BMW-t vezetni élmény, ráadásul felejthetetlen. Az idén 100 éves autómárka az autózás egy új jelentését kínálja a vásárlóinak.

A BMW életérzés pedig áthatja a kiszolgálást is: a showroomba betérők az ügyfél igényeihez igazodó, személyi alapú kiszolgálásban részesülnek, hogy a számukra legmegfelelőbb négykerekű társsal bővüljön a család.

„Klein und fein”

„A most megnyitott bemutatóüzlet kialakításának során csak és kizárólag szatmári cégekkel dolgoztunk, a beszállítóktól kezdődően a kivitelezőig mindenki szatmári volt" - tudtuk meg Márton Árontól, a Group West Motors vezérigazgatójától. Az épület 1500 négyzetméter hasznos területtel rendelkezik, a belső térben pedig négy gépjármű van kiállítva. A tágas külső részen pedig számtalan, szemet gyönyörködtető kivitelezésű autó várja az érdeklődőket. A szerviz-részlegen 1000 négyzetméteren egyszerre 12 gépkocsi javítása-ellenőrzése lehetséges.

„A Group West Motors az év hátralevő hónapjaiban 30 gépjármű eladását tűzte ki célul. Szeretnénk, ha ezek közül 15 autó a BMW Premium Selection szolgáltatáson keresztül találna gazdára. Az eladásban a BMW más régiókban szerzett tapasztalataira, illetve a fontos szatmári ügyfelekre alapozunk. Nagy potenciált látunk a BMW-ben, a világ legértékesebb prémium autómárkájában, amely a piac számtalan szegmensében jelen van, kezdve a SUV-októl egészen a környezetbarát gépjárművekig, vagy éppen az új 3-as sorozatú plug-in hybrid autóig" - mondta el a Szatmár.ro-nak Márton Áron.

És ha már többször szó esett a plug-in hybrid technológiáról: a tervek között szerepel a bemutatóüzlet udvarán egy elektromos töltőállomás létrehozása is.

A szalon megnyitója alkalmából április 15. és 17. között nyílt napokat tartanak a BMW kirendeltségben. Ez idő alatt bárki kipróbálhatja majd a 320D xDrive, az 525D xDrive, az X1, X3, X5, X6, az M50D, a 330E plug-in hybrid, az új 750D és a 750i autókat.

A nyílt napok alkalmából az érdeklődők a hétvége során megismerkedhetnek a gyártó gyári tuning csomagjaival, illetve az eredeti BMW M Performance csomaggal, amit egy 4-es sorozatú BMW Gran Coupe autón mutatnak majd be.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: