2014-07-03 19:00:33• hírek • Szatmár.ro

Csütörtökön kifogták a Szamos legnagyobb halát?

Félmázsás harcsát fogott ki a Szamosból csütörtökön egy szatmárnémeti halász. A rekord méretű, több mint két méter hosszú halat ketten húzták ki a vízből.

A halász, aki civilben a Dinu Lipatti Állami Filharmónia zenésze és barátja közel egy órán keresztül próbálták kihúzni a vízből a 2,25 méter hosszú harcsát. Ioan Boca, aki rendszeresen halászik a Szamoson és barátja is megdöbbenve látták, hogy mekkora a fogás.

A feljegyzések szerint a világ legnagyobb harcsáját Thaiföldön fogták ki 2005-ben, az a hal 293 kilogramm volt, és 2,75 méter hosszú.

Ha nem is közelíti meg a rekordfogást, sőt még a csütörtöki szerencsés horgász által kifogott hal méretét sem, de a Szatmár.ro hírt adott már hasonló nagy fogásokról. Sikerült lencsevégre-kapnunk egy 20 kilós harcsát, amit a Szamosból fogtak ki, írtunk már 23 kilogrammos harcsáról, amit a Ianculesti-i tóból horgásztak ki és beszámoltunk már 31,4 kilós szürkaharcsáról amit Túrterebesen fogtak.

Azt, hogy van-e nagyobb hal a Szamosban, mint amilyet most kifogtak, nem tudni, viszont arra bátorítunk minden horgászt, akinek ennél nagyobb harcsa akad a horgára, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: