2014-12-10 15:33:22• hírek • Szatmár.ro

Csütörtökön kezdődik a Karácsonyi Fesztivál

A Nightlosers és a Black River Blues Band koncertjével kezdődik december 11-én a fesztivál.

A G. M. Zamfirescu Művelődési Központ idén is tart karácsonyi fesztivált. Az X-Mass Fest 2014 nevű rendezvényen sokféle zenei stílus kedvelői találnak majd maguknak tetsző koncertet, hiszen fellép majd blues-banda, dalolnak majd folkénekesek és a kemény metál kedvelői is jól megrázhatják a fejüket a rockkoncerteken. A fesztivál minden napján 19 órakor kezdődnek a koncertek, az egy alkalomra szóló belépőjegy pedig 10 lejbe kerül - ám négy napos jegyet is lehet váltani, mindössze 25 lejért. A koncerteket a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ előadótermében fogják megtartani.

December 11-én veszi kezdetét a fesztivál, ekkor a Nightloosers és a Black River Blues Band fog zenélni. A következő napon, december 12-én a folk-zene kerül a középpontba. Ekkor Zoia Alecu, Doru Stanculescu, Tavi Bud és Sorin Balaj lép színpadra.

December 13-án, szombaton a dzsesszzene rajongói számára fontos dátum, ekkor a KFS Trió és a Jazzybirds mellett egy magyarországi fellépő is koncertezni fog, mégpedig az Euro-Oriental Consort.

December 20-án a kemény akkordok, vad ritmusok szerelmesei gyülekeznek majd a művelődési központ előadótermében. Ekkor ugyanis metálzenekarok csapnak majd a húrok közé: az Implant pentru refuz, a Times of Need, a Hybrid Symphony és az Unknow Scar.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: