2012-07-05 15:08:28• hírek • Szatmár.ro

Csütörtökön ért véget az államvizsga a szatmári BBTE-n

A közigazgatási és az óvó- és tanítóképző végzősei az elmúlt napokban védték meg vizsgadolgozatukat.

Jó kedvvel és izgalommal telt meg az elmúlt napokban a Babes-Bolyai Tudományegyetem Szatmárnémetibe kihelyezett tagozatának épülete - pontosabban annak első emelete. Most került sor ugyanis a három éves oktatás lezárására, a diploma-dolgozatok megvédésére.

A BBTE kihelyezett tagozatának Közigazgatás-szakán összesen 29 diák diplomázott. A három éve elindított évfolyamból csak a legjobban és legkitartóbbak jutottak el a diploma-dolgozat megvédéséig: magyar szakon összesen hatan vették sikerrel a feladatot, a román tagozaton illetve a távoktatáson tanulók közül pedig 23-an védték meg sikeresen vizsgamunkájukat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a vizsga írásbeli részének többen futottak neki az utóbb említett tagozatokról, de tíz diáknak nem sikerült átmenő jegyet szerezniük a megmérettetésen.

A BBTE Pszichológi és Neveléstudományi karának kihelyezett Óvoda és Elemi Iskolai Oktatás-Pedagógia szakán a nappali és távoktatáson összesen 33-an vizsgáztak az elmúlt napokban, illetve a mesterit végzők is Szatmárnémetiben bizonyították tudásukat, összesen 17-en. Az államvizsga-dolgozat megvédéséig eljutó diákok közül mindenki sikeresen vette az utolsó akadályt.

Jókedvvel vegyes izgalommal várták a diákok, hogy a vizsgabizottság elé léphessenek

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: