2018-12-05 14:56:52• hírek • x

Csütörtökön délelőtt megnyitja kapuit a Nicovid üzletlánc legújabb boltja (Galéria)

Nem ártana az a bizonyos lista, a tippek gyűjteménye arról, mennyi mindenre érdemes a karácsony előtti rohanásban odafigyelni.

Íme, három igazán fontos dolog ezek közül a képzeletbeli pontok közül: a főzéshez szükséges eszközök és az asztali teríték, valamint a téli nagytakarítás. Elég nagyok az edények? Elég van belőlük? Elég szépek még? Megteremtik a kívánt atmoszférát? Van minden eszköz az alapos takarításhoz? És így tovább a kérdésekkel…

 

Nincs vész! Még időben vagyunk, hogy csekkoljuk a felszerelést, a kellékeket és beszerezzük a hiányzó elemeket. A Nicovid pontosan ebből a célból nyitja meg legújabb üzletét!

 

Az üzletlánc legújabb tagja a Zsadányi (Closca) sugárúton, a fő üzlet mellett foglal helyet. Az új bolt kimondottan a háztartási eszközökre, a konyhai eszközökre specializálódik, kiegészítve ezzel a fő kínálatot. A termékpaletta javarészt a háziasszonyoknak kedvez, de a házias férfiak is biztosan megtalálják majd a számításaikat. A gránitból, inoxból készült edények, tepsik, serpenyők méret- és formabeli tengernyi felhozatala, a porcelán és üveg teás- és kávéskészletek megannyi lehetősége és a sok tucat pohárféle közül nem is lesz olyan könnyű eldönteni, melyek térnek majd velünk haza. A szebbnél szebb, kiváló minőségű portékák egytől egyik időtállóak, tulajdonosuk büszkén és megelégedéssel használhatja őket a hosszú évek során.

 

Azt már tudjuk, hogy a Nicovid üzletei verhetetlen árakkal várják a vásárlóikat. Ez most sem lesz másképp. Az ajándékok megvannak már? Jöjjön és nézzen szét a boltban, egy hasznos konyhai kellék mindig nyerő választás, szinte bárkiről is legyen szó!

 

A Nicovid szeretettel várja Önt is és kedves hozzátartozóit a Zsadányi (Closca) út 69. szám alatti új üzletbe, mely a nagy áruház mellett, egy különálló, új épületben foglal helyet.

 

Járjon jól, járjon a Nicovidba!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: