2015-04-07 15:38:42• hírek • Szatmár.ro

Csütörtökön az új főtéren tartanak bemutatót

Szatmárnémetiben és Nagykárolyban is tart mentési és oltási bemutatót a "Szamos" Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége.

Április 6-a és 10-e között zajlik az "Iskola másként" elnevezésű iskolai program, mely időszakban tetszés szerint, rendhagyó nevelő célzatú tevékenységeken vesznek részt a diákok szerte az országban. Ez az időszak jó alkalom arra, hogy az óvodások, iskolások betekintést nyerjenek a különböző intézmények működésébe.

A Szatmári Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége idén különleges programmal készül erre a hétre, melynek mottója: Iskola másként: tudj többet, légy jobb!

A program keretében a tűzoltóság munkatársai számos iskolába ellátogatnak majd, nyílt óra keretében elmondják a diákoknak, mi a teendő vészhelyzetben, például tűzeset vagy földrengés esetén, és hogyan kerülhetők el a tűzesetek.

Rendhagyó módon, április 9-én délelőtt 10 órától Szatmárnémetiben az új városközpontban tartanak majd bemutatót a tűzoltók. Tűzoltást, mentést, elsősegélynyújtást fognak bemutatni az érdeklődőknek. Április 10-én, szintén 10 órai kezdettel Nagykároly központjában mutatják majd be ugyanezt a mentési és oltási gyakorlatot.

A programokkal kapcsolatos bővebb tájékoztatásért a 0740 302 256-os telefonszámon lehet érdeklődni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: