2015-07-17 16:37:38• hírek • Szatmár.ro

Csütörtökön a 14., pénteken a 6. helyen végzett Gyenes Mani

Az Autonet Motorcycle Team versenyzője pénteken fejezte be a Red Bull Romaniacs-ot.

A szatmári motoros továbbra is tartja rekordját: az eddig megszervezett összes Red Bull Romaniacs versenyen részt vett és szerencsésen be is fejezte mindegyik kiírást. Az idei verseny kedden a prológgal kezdődött Nagyszeben utcáin, majd következtek a terep-szakaszok. Az utolsó versenynap a szombati, ám azon Gyenes már nem lesz ott, ennek ellenére befejezettnek könyvelheti el az idei kiírást is - a szabályzat szerint ugyanis minden versenyző kihagyhat egy napot. Mani a pénteki futamot követően pedig el is indult Szentgotthárdra, ahol a magyarországi enduro-krossz bajnokság ötödik futamán fog nyeregbe pattanni.

A hard-enduro verseny második terep-napján egyébként Gyenes a 14. helyen végzett a Silver Single kategóriában, a harmadik napon pedig 6. lett. A bevezető-futamon második lett a szatmári motoros, ám azt követően nem igazán volt formában.

"Nehezek voltak a futamok mint mindig, nehéz, de elképesztően szép tájakon vezetett az utunk. Azt viszont nagyon éreztem, hogy kevesebbet foglalkozom mostanában a hard-enduroval - főleg a klasszikus endurora és a terepralira koncentrálok. Ez kicsit meg is látszott a teljesítményemen. Sajnálom, hogy az utolsó napon nem tudok versenyezni, de szombaton már egy másik megmérettetésen veszek részt" -nyilatkozta a Szatmár.ro-nak Gyenes Emánuel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: