2012-10-16 17:57:06• hírek • Kocsis Zoltán

Csúszások vannak a fűtésrendszer modernizálása körül

Noha apró csúszások vannak a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának fűtésrendszerét érintő munkálatok körül, az eredeti menetrend szerint december elejére végeznek a beruházással - áll a polgármesteri hivatal oldalán.

A kivitelező nagyszebeni cég vállalja ugyanis, hogy az asztalos-munka terén felmerült késést behozzák és időben befejezik a szereléseket és javításokat, amelyeknek december 9-én kell véget érniük.

A Szakszervezetek Művelődési Háza fűtésrendszerének rehabilitálási tervét még Ilyés Gyula polgármester készítette el 2011-ben. A munkálatok idén július 30-án vették kezdetüket, az azóta eltelt időben beszerelték a kazánokat, kicserélték a fűtőtesteket, a fűtés-, víz- és elektromos hálózatot, szigetelték az épület tetőszerkezetét.

A beruházás összköltsége 1,32 millió lej, a kivitelező 24 hónapos garanciát vállalt a munkálatokra. Mint ismert, a felújításra váró Északi Színház két társulata is a Szakszervezetek Művelődési Házába költözik majd egy időre, ezért is szükség volt a fűtésrendszer teljes modernizálására.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: