2018-05-24 05:54:42• hírek • Blikk.hu

Csúnyán átverték: csalás áldozata lett Joshi Barath

Csúnyán átverték Joshi Barathot. Az eset a 80-as években történt, amikor a műsorvezető fiatal színészként a bábszínházban dolgozott.

A büfés hölgy megkérte őt és két kollégáját, hogy legyenek a tanúi egy lakás adásvételi szerződésében. Joshi jóhiszeműen alá is írta a papírokat, anélkül, hogy elolvasta volna, aminek komoly következményei lettek. Mint később kiderült, a hölgy a lakást hitelből vásárolta, és nem tanút, hanem kezest keresett.
 

A csalás csak hónapokkal később derült ki, mikor a műsorvezető arra lett figyelmes, hogy a bank minden hónapban levon egy nagyobb összeget a fizetéséből. Először nem értette a dolgot, de később kiderült az igazság: mivel az illető nem tudta az adósságát fizetni, kezesként őt vonták felelősségre.Nagyjából 150 000 forintnyi hitelt kellett éveken át törlesztenie. Bár a banknál mindent megpróbált, nem találtak megoldást az ügyre.
 

Joshi egy idő után abbahagyta a bosszankodást, tanulópénznek tekintette a havonta levont összeget.

„Nem vagyok az a típusú ember, aki bosszút állna vagy évekig keseregne. Rosszul esett, tény, anyagilag és emberileg is, hiszen becsaptak. De megbocsátottam a nőnek, mert azt gondolom, haragban élni sokkal nagyobb teher” – mondta a Story magazinnak. Az esetből tanulva ma már soha nem ír alá semmit úgy, hogy azt előtte nem olvassa el.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: