2016-07-14 15:21:36• hírek • Kocsis Zoltán

Csoportos szex helyett kirabolták!

Emlékezetes estére számíthatott a 49 éves bukaresti férfi és jó eséllyel nem is fogja elfelejteni egyhamar a szatmárnémeti szombat hajnalt! Élete legmozgalmasabb szexpartijára számíthatott, ám az alkoholgőzös éjszaka után kirabolták.

A bukaresti férfi július 8-án este három nő és egy 14 éves kiskorú társaságában kezdett el iszogatni Szatmárnémetiben. Vélhetően alaposan a pohár fenekére nézhetett, így elfogadta a három, 29 és 30 év közötti nő javaslatát és a Deák (Titulescu)-térre ment velük. Hogy alkohol fűtötte fantáziája mit remélt, azt nem tudni, azt viszont igen, hogy a három nő és a kiskorú megszabadította minden készpénzétől - ami mellesleg nem volt kevés, hisz 8500 lejt és 25.000 forintot találtak pénztárcájában.

A négy bűntárs elosztotta egymás között a zsákmányt és magára hagyta a férfit. Akinek feljelentését követően a rendőrség szerdán azonosította a négy elkövetőt, akiknél viszont már csak az ellopott összeg 25%-át találták meg. A három nő ellen lopás vádjával indítottak eljárást, kiskorú társukat pedig gyermekotthonba küldték.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: