2012-01-18 16:04:46• hírek • Kocsis Zoltán

Csonttá fagyott öngyilkost találtak az állomáson

Öngyilkos lett az a középkorú férfi, akire még kedd délelőtt találtak rá a Román Állami Vasúttársaság alkalmazottai Szatmárnémetiben, a Gőzfűrész-állomáson.

Január 17.-én, 11.20-kor értesítették a Szatmár Megyei Rendőrséget, hogy az állomáson veszteglő egyik vagonban egy megfagyott holttestet találtak. A rendőrség munkatársai kiérkeztükkor megtalálták a férfi dokumentumait, így az azonosítás nem okozott gondot. Kiderült, hogy a 45 éves Ioan D.-ről van szó, aki Szatmárnémetiben lakott.

Ennél jóval nagyobb gondot okozott viszont a halál okának megállapítása. A ferfi körül ugyanis, szemét és emberi ürülék mellett vérnyomokat is találtak. Ezt látva a rendőrség első ránézésre nem zárta ki a gyilkosság lehetőségét sem. A rendőrségi szóvivő szerint a holttest olyannyira meg volt fagyva, hogy a boncolást csak szerdán tudták elvégezni.

Ekkor megállapították, hogy Ioan D. öngyilkosságot követett el: egy üvegdarabbal felvágta az ereit. Ráadásul mindezt napokkal korábban tette, de csak kedden találtak rá holttestére.

Meg nem erősített hírek szerint a jogászi végzettséggel rendelkező Ioan D. két gyerekes apa volt, ám elvált feleségétől.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: