2007-08-06 12:52:12• hírek • István Löchli

Beismerte az apaságot a sztár

 Az ügy kipattanása óta először a nyilvánosság előtt is beismerte az apaságot Eddie Murphy.
A nyilvánosság előtt először ismerte el Eddie Murphy, hogy ő a volt Spice Girl, Mel B kislányának apja. A Dreamgirls sztárja még pénteken, szóvivőjén keresztül adott ki egy közleményt, amelyben kijelenti: „elfogadná az apaként ráháruló felelősséget”.

A közlemény egy nappal azután látott napvilágot, hogy Mel B – azaz Melanie Brown – a bírósághoz fordult annak érdekében, hogy a jog alapján ismerjék el Murphy-t apának. A per végeredménye nem lehet kérdéses, hiszen egy júniusban elvégzett DNS-teszt – amint arról a danubius.hu is beszámolt – egyértelműen kimutatta, hogy a kislány, Angel Iris Murphy Brown apja a színész. A pár még tavaly randevúzott egymással, és Brown Murphy-t jelölte meg apaként a kislány születési anyakönyvi kivonatában. Mint mondta, jogi lépéseket tesz annak érdekében, hogy Murphy-t nevezzék meg apának, hiszen így Angel mindig tudni fogja, hogy „tervezett volt, és mindketten akartuk”.

Ezzel szemben Murphy a közleményében kijelentette, hogy semmiféle tervük nem volt. „Elismeri, hogy ő Angel apja, és fizeti a gyerektartási díjat Ms. Brownnak, valamint terhessége költségeit is fedezi.” A sztár hozzátette, hogy mindezt „magánügyeként kezeli, ennél fogva több megjegyzést az ügyhöz nem kíván tenni”. Kapcsolatuk egyébként néhány hónapig tartott – egy évvel azután, elvált Nicole Mitchell Murphy-től, aki öt gyermeket szült neki, adta hírül a danubius.hu.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: