2018-03-11 07:40:42• hírek • Blikk.hu

Csomor Csilla bevallotta: most jött el számára a nagy áttörés pillanata

A Barátok közt egykori Berényi Zsuzsája 2009-ben távozott a sorozatból, és azóta úgy tűnt, a sors nem kegyes vele. 

Kevés szerepet kapott, még az ország elhagyása is szóba került, ám a színésznő a Vasárnapi Blikknek bevallotta, most eljött a nagy áttörés pillanata, idén egyéni produkciókkal áll színpadra, és legnagyobb szerepálma is megvalósul.


"Végre beérett a gyümölcs, amire éveken át készültem! Két önálló est, két nagyasszony: Déryné Széppataki Róza és Blaha Lujza életútját dolgozom fel, az egyik prózai, a másik zenés előadás lesz. Ezzel járom majd az országot" – árulta el könnyektől csillogó szemmel Csomor. A színésznő közel egy évtizedet várt erre a lehetőségre, ám úgy érzi, a kudarcokkal szegélyezett út végére érhet.


"Sajátomnak érzem a két színésznő életútját és küzdelmeit! Déryné a magyar nyelvű színjátszás, Blaha pedig a zenés előadások egyik meghonosítója volt, én is missziós munkának érzem az életük színpadra állítását" – magyarázta Csomor Csilla. "Én az egész életemet erre a hivatásra tettem fel. Most úgy érzem, az álmom pillanatokon belül valóra válhat, és olyan csodákban lesz részem, amire vágytam."


A szabadúszó színésznő nemrég elárulta, a szakmai kihívások híján veszélybe került a karrierje, és ezáltal az egzisztenciája is, így megfordult a fejében, hogy elhagyja az országot. "Valóban megfordult a fejemben, hogy külföldre költözöm és pályát változtatok, de ez lecsengett. Az embernek, ha tudja az útját, ki kell tartania az álmai mellett" – mondta Csomor a Kiskegyednek.


További bulvár cikkekért keresse fel a Blikk.hu oldalát! 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: