2019-12-27 08:13:22• hírek • Blikk.hu

Csollány Szilveszter az Exatlonban méretteti meg magát

A 2000-ben Sydney-ben rendezett ötkarikás játékokon Csollány Szilveszter (49) egy csapásra az egész ország kedvence lett aranyérmet érő gyűrűgyakorlata után.

Az elmúlt közel húsz évben azonban az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász többnyire a nyilvánosságtól visszavonultan élt, kivételt a Sztárok a jégen 12 évvel ezelőtti versenye és egy-két tévés szereplés jelentett. Most azonban visszatér a képernyőre, január 1-től újra lehet szurkolni neki a TV2 Exatlon Hungary című műsorának második évadában.
 

Csollány pályafutása után egy ideig tornászedzőként próbált itthon érvényesülni, de pár éve hátat fordított a hazai sportéletnek. Néhány évig külföldön is edzősködött, illetve másfél esztendőig pultosként dolgozott egy kocsmában. Ám azóta a családi életét helyezte a középpontba. Egy tánciskolában heti pár órában oktat tanárként, emellett gyermekei ellátása lett a legfőbb feladata.
 

Ám az Exatlon hatalmas lehetőséget rejt magában, Csollány Szilveszer visszatérhet! A sportvetélkedő tavalyi bajnok versenyzői jelentik erre a legjobb példát, akiknek népszerűsége ugrásszerűen nőtt meg a műsornak köszönhetően, közösségi oldalaik rajongóinak száma ezerrel, tízezerrel nőtt. Az egykori szépségkirálynő, az első évad legjobb női bajnoka, Gelencsér Tímea (26) komoly lehetőségeket kapott, ő lett például a műsor pálya melletti riportere, az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozóról, Ungvári Miklósról (39) pedig nemrég egy dzsúdóközpontot neveztek el, és sorra kapja a felkéréseket. Nem csoda hát, hogy Csollány Szilveszter is úgy készült a Dominikai Köztársaságban forgó versenyre, mint anno az olimpiára.
 

– Egy élsportoló mindig is az marad, és ha azt mondják neki, hogy verseny van, akkor azt komolyan veszi. Az elmúlt egy-másfél hónapban én is úgy készültem az Exatlonra, mint bármelyik korábbi megméretésre, igaz, előtte sem voltam rossz formában. Három esztendeje edzek ugyanis folyamatosan a maratonra, amit le is futottam már, de az utóbbi hetekben rákapcsoltam, és heti háromszor tréningeztem kőkeményen – árulta el az egykori tornász.
 

– Ilyen izmos még talán sosem volt a lábam, mint most, az egy éve vásárolt öltönyöm már szétfeszült rajtam, tökéletes versenyformában vagyok. És mivel egy sportoló nem tud csak úgy játszani, én ezt is ugyanolyan komolyan veszem, mint az olimpiát, bizonyítani akarok magamnak – tette hozzá Csollány Szilveszter.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: