2010-08-01 13:22:23• hírek • Póti Orsolya

Csökkent az állásajánlatok száma

Újabb állásokról tájékoztatta portálunkat az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség Szatmárnémeti osztálya.

Az elmúlt időszakhoz képest jelentősen csökkent a betöltetlen munkahelyek száma: megyei szinten 206 szabad állás vár a dolgozni vágyókra. Legkönnyebben most is a varrodai munkások tudnak elhelyezkedni, mivel a megyeszékhelyen még mindig közel kilencven szabad állás van ezeken a területeken. Jelenleg Szatmárnémetiben 171 szabad munkahely van, amelyből tizenhat esetben szükséges a felsőfokú-, 148 esetben a középfokú végzettség, valamint hét esetben nem szükséges semmilyen végzettség. Az említett állásokon kívül 25 helyre várnak kereskedelmi ügynököket, és tíz helyre kőműveseket.

A múlt hónapban meghirdetett nagykárolyi, négy darab kincstári pénztárosi állásra már több mint két hónapja várják a jelentkezőket. Nagykárolyban 28 munkalehetőség vár: keresnek üzleti részlegvezetőket, mérnököt és kereskedelmi ügynököket. Avasfelsőfaluban hét szabad munkahelyet hirdettek meg, míg Tasnádon és Turcon nincs szabad állás.

A lehetőségekről bővebb információt az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség szatmárnémeti osztályának székhelyén, a Ion Ghica utca 36. szám alatt kaphatnak.


Az építkezésben elhelyezkedni vágyókat is keresnek
Az építkezésben elhelyezkedni vágyókat is szép számban keresnek


 

..

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: