2010-08-20 16:37:53• hírek • Szatmár.ro

Csökkent a szabad munkahelyek száma

Az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség Szatmárnémeti osztálya a betöltetlen állásokról tájékoztatta portálunkat.

A betöltetlen munkahelyek száma csökkent az elmúlt időszakhoz képest: megyei szinten most 192 szabad állás vár az elhelyezkedni vágyókra. Legkönnyebben még mindig a varrodai munkások tudnak elhelyezkedni, mivel a megyeszékhelyen közel nyolcvan szabad állás van ezeken a területeken. Jelenleg a megyeközpontban 167 szabad munkahely van, amelyből tizenkét esetben szükséges a felsőfokú-, 150 esetben a középfokú végzettség, öt esetben  pedig nem szükséges semmilyen végzettség. Az említett állásokon kívül 25 helyre várnak kereskedelmi ügynököket, tíz helyre lakatosokat, és 21 helyre asztalosokat. Megfelelő szakképzéssel nyolcan jelentkezhetnek munkavállaló menedzsernek, négyen pedig banki hivatal vezetőnek.

A múlt hónapban meghirdetett nagykárolyi, négy darab kincstári pénztárosi állásra már több mint két hónapja várják a jelentkezőket. Nagykárolyban most 25 munkalehetőség vár: keresnek üzleti részlegvezetőket, mérnököt és kereskedelmi ügynököket. Avasfelsőfaluban Tasnádon és Turcon nincs szabad állás.

A lehetőségekről bővebb információt az Országos Munkaerő Foglalkoztatási Ügynökség szatmárnémeti osztályának székhelyén, a Ion Ghica utca 36. szám alatt kaphatnak.


21 helyre várnak asztalosokat Szatmárnémetiben
21 helyre várnak asztalosokat Szatmárnémetiben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: