2014-06-04 13:57:02• hírek • Nagykároly.ro

Több évtizedes Daciák felvonulása

Szombaton Szatmárnémetiben, vasárnap Nagykárolyban pöfékelnek majd a koros járgányok.

Amolyan Old timer találkozó, felvonulás helyszíne lesz a hétvégén Szatmárnémetiben és Nagykárolyban. Hetedikén és nyolcadikán, azaz szombaton és vasárnap régi autók nemzetközi „randevúját" tartják a megyében.

A szervezők szándéka szerint elsősorban a Kárpátok Mercedeseit, azaz a matuzsálem-Daciákat csodálhatjuk majd meg. Ugyanakkor természetesen szívesen látják a hajdani KGST tagállamaiból származó bármely személygépjárművet.

A rendezvény megszervezésének ötlete arra vezethető vissza - áll a megyei helyhatóság által kiadott közleményben -, hogy tavaly Lengyelországban vett részt egy szatmári küldöttség, egy ottani egyesülettel, a Jó utat, Lengyelország!-gal sikerült igen jó kapcsolatot kialakítani. Ennek eredményeként immár van itteni fiókszervezete is a lengyel klubnak, méghozzá Jó utat, Románia! elnevezéssel.

Szombaton 12 órakor felvonulást tartanak a megyeközpont centrumában, vasárnap délben pedig Nagykárolyban, a katonai emlékmű előtti téren búgnak majd fel a „papírtigrisek" motorjai.

Természetesen a rendezvények ingyenesek, mindenkit szeretettel várnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: