2013-12-06 11:07:14• hírek • Kocsis Zoltán

Elhullajtott nyugta okozta a sertéstolvajok vesztét

Egy elhullajtott nyugta okozta a vesztét annak a három személynek, akik több sertést és egyéb értéktárgyakat loptak el egy batizi farmról. Noha gyorsan túladtak a portékán, nem úszták meg, a rendőrség pedig a zsákmányt is lefoglalta és visszaszolgáltatta jogos tulajdonosának.

A pusztadaróci illetőségű Francisc M. a farm alkalmazottjaként tervezte el, miként lophatná el az ott található generátort. Tervéhez azonban segítségre volt szüksége, ezért meggyőzte az egyaránt 27 éves batizi Alexandru G.-ét és a pusztadaróci Norbert P.-ét, hogy vegyenek részt az akcióban.

Az éj leple alatt a farmra a hét elején hatoltak be, eredetileg azzal a tervvel, hogy ellopják a generátort. Ám mivel tudjuk, hogy evés közben jön meg az étvágy, a három férfi úgy döntött, elvisz öt sertést, valamint egy motoros pumpát is. Akármennyire is igyekeztek azonban elkövetni a tökéletes bűntényt, nem vették észre, hogy gépkocsijukból kiesett egy nyugta.

Másnap reggel, amint észrevette a bajt, a tulajdonos értesítette a rendőrséget. A helyszínelő rendőrök pedig megtalálták a sárban a nyugtát, amely a nyomozás alappillérévé vált. Ezen elindulva gyorsan megtalálták a három elkövetőt, akik időközben alacsony áron el is adták a portékát.

Ennek ellenére a rendőrség lefoglalta a 6000 lej értékű teljes zsákmányt és azt visszaszolgáltatta jogos tulajdonosának. A három férfi ellen lopás vádjával indítottak büntetőjogi eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: