2013-11-26 09:22:01• hírek • Blikk.hu

Csődöt mondott mentorként Alföldi

Színészként rendkívül elismert, rendezőként nemzetközi hírű, mentorként azonban csődöt mondott Alföldi Róbert.

Színidirektorként vendégmeghívottként dolgozott többek között New Yorkban, Portlandben, Prágában és Belgrádban is, a Nemzeti Színház igazgatójaként pedig olyan telt házakat produkált öt esztendeig tartó regnálása idején, hogy még a csilláron is nézők lógtak.

Az X-Faktor azonban más. Alföldi olyat csinált, amire eddig egyetlen széria alatt sem volt képes senki: összes egyéni versenyzőjét elvesztette hét forduló alatt. Az persze igaz, hogy korábban is előfordult olyan, hogy egyik-másik mentor nem tudott versenyzőt vinni a végjátékba, de azok és a mostani eset között nagy a különbség. Korábban ugyanis - az első szériában ifjabb Malek Miklós, a másodikban Geszti Péter, a harmadikban Nagy Feró is - a csapatok mentoraként vérzett el idő előtt. Az pedig közismert, a bandákat továbbjuttatni sokkal nehezebb.

Alföldi tehát innentől kezdve - a zsűrizéstől eltekintve - munka nélkül marad az X-Faktorban. Az ország egyik leghíresebb művésze azonban nem hagyja magára tanítványait.

- Nem lehet elengedni őket, jó viszonyba keveredtünk mind a három lánnyal, tehát nagyon remélem, hogy én sem engedem el őket, ők sem engem. A versenyzőkkel pedig nem leszek kritikusabb, mint eddig, intelligens ember nem áll bosszút, persze ahogy eddig, továbbra is darabokra fogom szedni a versenyzőket - magyarázta a Blikknek Alföldi Róbert.

A teljes cikket itt olvashatod!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: