2019-02-03 08:10:05• hírek • MTI

Csodával határos módon került elő három nap után az otthonról elcsatangolt óvodás

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Három napon át kódorgott egyedül egy hároméves kisfiú Észak Karolinában, akit több száz önkéntes keresett. Végül egy nyom sikerre vezetett.

Csodával határos módon életben találták azt a hároméves kisfiút, aki a héten tűnt el Észak Karolinában és több mint 55 órán át nem tért haza – számolt be az egész Amerikát izgalomban tartó történetről a CNN. Casey Lunn Hathaway két társával játszott dédnagymamája udvarán. A kisfiú nem tért haza, és a család azonnal tárcsázta a segélyhívót.

 

A szőkésbarna, törékeny, alig 15 kilós kisfiút mintegy 600 önkéntes kereste az első naptól. Az egész környék összefogott. Kutyákkal, helikopterrel kutatták át a környéket. A keresésbe az FBI és a tengerészgyalogosok is bekapcsolódtak. A családnak minden oka megvolt az aggodalomra. Éjszaka nulla fok alá esett a hőmérséklet, és Casey ruházata nem volt elég meleg, egy vékony kék dzsekit viselt eltűnésekor. Ráadásul a környék erdős területein ragadozók is előfordulnak.

 

Minden nyomot megvizsgálták a helyi rendőrök. Végül csütörtökön, egy erdős területen megtaláltak a kisfiút, aki a körülményekhez képest egész jó állapotban volt. A rendőröknek elmondta, hogy nem volt teljesen egyedül, az erdőben medvével is találkozott, ami nem lenne szokatlan. A környéken előfordulnak barna medvék – mondta a kutatást vezető David McFadyen, aki meghatódottan nyilatkozott az eset után.

 

A második napot követően kevesen hittek abban, hogy a kis Casey élve kerül elő. A kisfiút később pszichológusok vizsgálják majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: