2008-07-16 22:45:57• hírek • Szatmar.ro

Orosz vodka, nemcsak orosz nőknek

A Damskaya a világ első, kizárólag csak högyeknek szóló vodkája.

Az oroszok boldognak érezhetik magukat. Legalább nem kell annyit törjék a fejüket, mit vásároljanak kedvesüknek a különböző alkalmakra, hisz kéznél van a Damskaya vodka.

Igen, jól hallják (látják). Az orosz vodkafogyasztó közönség 45%-a hölgyekből áll. És mivel a vodka ekkora elismerésnek örvendett a nők körében, miért ne hoztak volna létre egy különlegesen nőnemű közönségnek szóló italt?!  Ezen kívül a szóban forgó vodka különféle gyümölcsízekkel kecsegtet (citrom, vanília, mandula).

A Damskaya 2007. novemberében került a piacra és a gyártók reménye szerint a 2008.-as év minimum 500.000 üveg eladásával gazdagítja majd a bevételt.
Akárhogyan is, már csak a szlogen is kecsegtetően hangzik: „Between us, girls” (Köztünk, lányok között). Habár az ital a női közönséget célozza meg, megőrzi hagyományos alkoholkoncentrációját, amely se több, se kevesebb, mint 40%.

A vodkát 1503.- ban hozták létre a Kremlin-i szerzetesek, akik elsődlegesen fertőtlenítésre használták. A vodka a világ egyik leghíresebb itala, amelyet mindig Oroszországgal azonosítanak.

Oroszország egyébként rendkívüli vodkafogyasztásáról híres, amely csupán a 2006.-os évben elérte az 1,17 milliárd litert.

A legismertebb orosz vodkamárkák között megtalálhatjuk Putinka-t, amelynek nevét Valadimir Putin ihlette és a Russky Standart vodkát.

Sz. A.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: