2018-03-13 11:03:57• hírek • Oszkó Viktória

Csodálatos koncert egy jó ügy érdekében Mága Zoltánnal

Városunkba érkezik Mága Zoltán hegedűművész, a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével kitüntetett, Prima Primissima díjas magyar zenész, aki jótékonysági akciója keretében koncertet tart majd Szatmárnémetiben is. Az esemény társszervezője a Szatmár Megyei RMDSZ Nőszervezet.

A 100 Templomi Jótékonysági Koncert elnevezésű egyedülálló kezdeményezésével a hegedűművész célja az, hogy az összefogás jegyében a koncertsorozattal és a köré felépített programmal segítséget nyújtson hátrányos helyzetű és bajba jutott embertársainak hazájában és határainkon túl egyaránt.


A koncert időpontja március 25, virágvasárnap este 17:00 óra, az esemény helyszíne pedig a Németi templom, ahova szeretettel várnak a szervezők mindenkit, aki rajong a zenéért és szívesen segítene adományával egy fontos ügy érdekében. A szervezők külön kérik a vendégeket, hogy 16:15-től 16:55-ig érkezzenek meg a helyszínre, hogy mindenki kényelmesen, időben elfoglalhassa a helyét.


A rendezvényre a belépés ingyenes lesz, nincs kötelezően fizetendő belépő, ellenben arra kérnek a szervezők mindenkit, hogy vagy egy belépőjegy árával, vagy egy akkora összeggel, amit megengedhetnek maguknak, támogassák a kezdeményezést és azokat az embereket, akikért az eseményt szervezik.


Az adományokat a koncert helyszínén kihelyezett urnákba lehet majd elhelyezni. Mága Zoltán a jótékonysági koncerten összegyűlt adomány egy részét a Gyöngyszem Egyesületnek ajánlja fel, amely az összeggel közösségünk egy ismert és szeretett hölgy tagjának gyógyulásában segít majd, a másik részét pedig a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet Szent József Rehabilitációs Központja kapja, amely atipikusan fejlődő, fejlődési zavart mutató vagy fogyatékossággal élő, 0-7 éves korú gyermekek számára biztosít komplex koragyermekkori intervenciós szolgáltatásokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: